31.6 C
Athens
Κυριακή, 30 Ιουνίου, 2024

iPhone 15 Pro: Φήμες για έως 8 GB RAM, 1 ΤΒ αποθηκευτικό χώρο

Ειδήσεις Ελλάδα

Πολλά έχουν ακουστεί τους τελευταίους μήνες για τον χώρο αποθήκευσης και τη μνήμη RAM του επερχόμενου iPhone 15 Pro, με τις πληροφορίες να είναι αντιφατικές.

Σύμφωνα με το MacRumors, η Apple δοκίμασε τις ακόλουθες διαμορφώσεις αποθήκευσης για το iPhone 15 Pro και το iPhone 15 Pro Max:

128 GB256 GB512 GB1 TB

Για τις επιλογές αποθήκευσης, η Apple χρησιμοποιεί NAND από μερικούς διαφορετικούς προμηθευτές:

SK HynixWestern DigitalΚioxiaSamsung

Άλλες φήμες που προήλθαν από τον χρήστη του Naver Yeux1122 έκαναν λόγο για επιλογή χώρου αποθήκευσης 2 TB, ενώ ένας leakster του Weibo υπονόησε ότι το iPhone 15 Pro θα ξεκινούσε με 256 GB αποθηκευτικού χώρου. Και οι δύο αποδεικνύονται λάθος.

Όσον αφορά τη μνήμη RAM, το MacRumors αναφέρει ότι η Apple σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει LPDDR5 DRAM για το iPhone 15 Pro‌, τον ίδιο τύπο RAM που βρέθηκε στις κορυφαίες συσκευές του περασμένου έτους. Δοκιμάστηκαν δύο διαμορφώσεις RAM — 6 GB και 8 GB, με τη μνήμη RAM να παρέχεται από τις ακόλουθες εταιρείες:

SamsungMicronSK Hynix

Ποια από αυτές τις δύο διαμορφώσεις RAM επέλεξε η Apple για τις τελικές μονάδες μαζικής παραγωγής παραμένει άγνωστο. Μια πιθανή εξήγηση είναι ότι η μνήμη RAM θα ​​ποικίλλει ανάλογα με τη χωρητικότητα αποθήκευσης του τηλεφώνου, με τα μοντέλα υψηλότερης χωρητικότητας αποθήκευσης να λαμβάνουν 8 GB RAM αντί 6 GB. Σύμφωνα με μια πρόσφατη αναφορά από την TrendForce, η Apple θα προσφέρει 8 GB στο iPhone 15 Pro, επομένως είναι πιθανό η διαμόρφωση των 6 GB να έχει καταργηθεί.

Εκτός από τη μνήμη RAM, το iPhone 15 Pro θα χρησιμοποιεί ένα αναβαθμισμένο SoC A17 που έχει κατασκευαστεί με τη νέα διαδικασία κατασκευής 3nm της TSMC. Το A17 αναμένεται να διαθέτει έναν επιπλέον πυρήνα GPU, επιτρέποντας καλύτερη απόδοση γραφικών. Επιπλέον, οι πυρήνες απόδοσης θα διαθέτουν αυξημένη ταχύτητα ρολογιού 3,70 GHz, από τα 3,46 GHz του A16.

Άλλες βελτιώσεις που αναμένονται για το iPhone 15 Pro περιλαμβάνουν ένα ολοκαίνουργιο πλαίσιο τιτανίου, USB-C και φακό ζουμ περισκοπίου στο iPhone 15 Pro Max.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό