16.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

iPhone 14 Pro Max hands-on από τον YouTuber Unbox Therapy

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο YouTuber Unbox Therapy μοιράστηκε ένα hands-on του iPhone 14 Pro Max, ισχυριζόμενος ότι πρόκειται για ένα αντίγραφο που δημιουργήθηκε από third-party κατασκευαστές θήκης που έχουν πρόσβαση σε λεπτομερή schematics και διαστάσεις του επερχόμενου smartphone της Apple.

Σύμφωνα με τις φήμες, τα Pro της σειράς 14 θα διαθέτουν δύο εγκοπές οθόνης για να φιλοξενούν το Face ID και την κάμερα selfie. Ο χώρος γι’ αυτές τις εγκοπές δημιουργείται χάρη στα φημολογούμενα πιο λεπτά πλαίσια γύρω από την οθόνη.

Το αντίγραφο του Unbox Therapy επιβεβαιώνει αυτές τις πληροφορίες, μαζί με άλλες. Πιο συγκεκριμένα, δεν υπάρχουν antenna bands στα άκρα της συσκευής, μαζί με ελαφρώς μεγαλύτερα κουμπιά power και έντασης ήχου. Βέβαια, αυτές τις αλλαγές στις διαστάσεις δεν μπορούμε να τις επαληθεύσουμε.

Το αντίγραφο του iPhone 14 Pro Max συμφωνεί με άλλες απεικονίσεις και μετρήσεις που δημοσίευσαν τα 91Mobiles, Max Weinbach και ShrimpApplePro. Για παράδειγμα, είναι ελαφρώς πιο παχύ, ενώ το bump της πίσω κάμερας είναι οριακά μεγαλύτερο, σε ύψος, πλάτος και σε επίπεδο προεξοχής. Οι διαστάσεις των φακών είναι 16,17 mm έναντι 15,51 mm στο iPhone 13 Pro Max.

Σύμφωνα με τον αναλυτή της Apple Ming-Chi Kuo, το αυξημένο μέγεθος του πίσω σετ κάμερας του iPhone 14 Pro και του iPhone 14 Pro Max οφείλεται στα ολοκαίνουργια συστήματα κάμερας Wide 48 megapixel. Αυτό φέρεται να επιτρέπει την εγγραφή βίντεο 8K, προσφέροντας σημαντική αναβάθμιση σε σχέση με την κάμερα 12MP και τις δυνατότητες εγγραφής βίντεο 4K του iPhone 13 Pro.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό