12 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

iPhone 14 Pro: Ορισμένοι χρήστες παρατηρούν οριζόντιες γραμμές που αναβοσβήνουν κατά την εκκίνηση

Ειδήσεις Ελλάδα

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ορισμένοι χρήστες iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max αναφέρουν ότι υπάρχουν οριζόντιες γραμμές που αναβοσβήνουν στην οθόνη της συσκευή τους όταν αυτή ανοίγει, χωρίς να ξέρουν γιατί συμβαίνει αυτό ή πώς να το διορθώσουν.

Σε ένα thread στο Reddit, δεκάδες χρήστες του iPhone 14 Pro αναφέρουν ότι μία ή περισσότερες πράσινες και κίτρινες γραμμές ενδέχεται να αναβοσβήνουν στην οθόνη και να εξαφανίζονται λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, όταν η συσκευή ανοίγει. Σύμφωνα με αυτούς, η Υποστήριξη της Apple τους ενημέρωσε ότι το πρόβλημα δεν είναι αποτέλεσμα ελαττώματος στο hardware, αλλά σφάλμα στο iOS 16.

Σύμφωνα με χρήστες στο Reddit, στα φόρουμ υποστήριξης της Apple και στο φόρουμ του MacRumors, το πρόβλημα φαίνεται να ξεκίνησε μετά την ενημέρωση του iOS 16.2. Ωστόσο, ορισμένοι χρήστες αναφέρουν ότι παρουσιάζεται ακόμη και σε παλαιότερες εκδόσεις του iOS 16‌. Ένας χρήστης στο Reddit, μάλιστα, ισχυρίζεται ότι ένας μηχανικός της Apple τους ενημέρωσε τηλεφωνικά ότι η Apple εργάζεται σε μια ενημέρωση κώδικα λογισμικού για το ζήτημα, χωρίς περισσότερες λεπτομέρειες.

Η Apple δοκιμάζει αυτήν τη στιγμή το iOS 16.3 με προγραμματιστές και δημόσιους δοκιμαστές beta, αλλά η ενημέρωση αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές του επόμενου έτους.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό