22.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

iPhone 14 Pro: Έρευνα δείχνει πως οι χρήστες αγαπούν τη Deep Purple απόχρωση

Ειδήσεις Ελλάδα

Mια πρόσφατη έρευνα που πραγματοποιήθηκε από το CIRP (Consumer Intelligence Research Partners) ασχολείται με το ποια είναι η πιο δημοφιλής χρωματική επιλογή στα μοντέλα της σειράς iPhone 14.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, το 42% των χρηστών «Pro» επέλεξαν το αποκλειστικό χρώμα για φέτος, το Deep Purple. Παραδοσιακά, τα iPhone «Pro» της Apple διατίθενται σε 3 τυπικά χρώματα (Space Grey, Silver και Gold), ωστόσο υπάρχει και ένα διαφορετικό χρώμα για κάθε σειρά αλλά και μια απόχρωση που έρχεται αργότερα μέσα στη χρονιά

Φέτος, η Apple παρουσίασε για το iPhone 14 δύο ουσιαστικά διαφορετικές αποχρώσεις – το Deep Purple (σκούρο μωβ) και το Space Black, μια πιο σκούρα εκδοχή της εμβληματικής απόχρωσης Space Grey. H Gold απόχρωση προηγείται ελαχίστως σε δημοφιλία έναντι της Space Black.

Πιο συγκεκριμένα, το 24% των χρηστών επέλεξε ένα Gold iPhone 14 Pro ή iPhone 14 Pro Max, ενώ το 23% μια μονάδα Space Black. Το ασημί είναι μακράν η λιγότερο δημοφιλής επιλογή χρώματος, με μόλις 11%.

Όσον αφορά τα vanilla iPhone 14 και iPhone 14 Plus, το φετινό μπλε hero χρώμα προτιμάται από το 27% των χρηστών και ακολουθεί το Μαύρο με 26%. Τα μοντέλα Red και Purple αντιπροσωπεύουν το 14% και το 24% των πωλήσεων αντίστοιχα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό