18.1 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

iPhone 14 Plus: Επρόκειτο να ονομαστεί «iPhone 14 Max»

Ειδήσεις Ελλάδα

Από ότι φαίνεται, η Apple δεν θα ονόμαζε αρχικά το νέο της μοντέλο iPhone 14 Plus. Πρόσφατα εντοπίστηκαν αναφορές στο iPhone 14 Plus ως «iPhone 14‌ Max» στον ιστότοπο της Apple, κάτι που υποδεικνύει ότι αυτό ήταν το όνομα που προοριζόταν αρχικά για τη συσκευή 6,7 ιντσών, προτού η εταιρεία αλλάξει γνώμη.

Το ολλανδικό ιστολόγιο iCreate, εντόπισε πως, σε δύο περιπτώσεις στον ιστότοπο της εταιρείας, η Apple αναφέρεται στο iPhone 14‌ Plus ως “‌iPhone 14‌ Max”. Πρώτον, σε ένα έγγραφο υποστήριξης που βοηθά τους χρήστες να αναγνωρίσουν το iPhone τους, η εικόνα του μοντέλου iPhone 14 Plus σε πέντε χρώματα ονομάζεται “iPhone-14-Max-colors”.

Δεύτερον, σε μια σελίδα που παρέχει πληροφορίες συμμόρφωσης και κανονισμών για τα προϊόντα της εταιρείας, η Apple εμφανίζει ξεκάθαρα το “iPhone 14‌ Max” με τον αριθμό μοντέλου του iPhone 14‌ Plus, μαζί με τα iPhone 14‌, iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max.

Θυμίζουμε πως μόλις μια εβδομάδα πριν από την εκδήλωση κυκλοφορίας του iPhone της Apple, υπήρξε η διαρροή που ανέφερε ότι θα ονομαζόταν iPhone 14 Plus, επαναχρησιμοποιώντας το όνομα “Plus” για πρώτη φορά από το iPhone 8.

Το iPhone 14 6,1 ιντσών και το iPhone 14 Plus 6,7 ιντσών μοιράζονται τα ίδια χαρακτηριστικά και κάμερες, με το τελευταίο μοντέλο να διαθέτει μεγαλύτερη οθόνη και μπαταρία. Η Apple μπορεί να θεώρησε ότι το όνομα “Plus” ταίριαζε καλύτερα για μια συσκευή που προσέφερε όλες τις ίδιες δυνατότητες με τη μικρότερη έκδοση, αλλά σε μεγαλύτερη μορφή.

Το iPhone 14‌ Plus έγινε διαθέσιμο για προπαραγγελία νωρίτερα αυτόν τον μήνα και θα αρχίσει να έρχεται σε πελάτες την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό