23.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

iPhone 14: Προβλήματα ποιότητας φακού από τον προμηθευτή της Apple

Ειδήσεις Ελλάδα

Μερικές ημέρες πίσω, ο γκουρού της Apple, Ming-Chi Kuo, είπε πως ορισμένοι από τους προμηθευτές της Apple για το πάνελ και τη μνήμη RAM του iPhone 14 αντιμετώπισαν προβλήματα ποιότητας αλλά αυτό δεν θα επηρεάσει εκτεταμένα τη μαζική παραγωγή.

Κι αυτό γιατί ο τεχνολογικός γίγαντας έχει φροντίσει να έχει διάφορους προμηθευτές για τη νέα της σειρά προκειμένου να αποφύγει καθυστερήσεις λόγω έλλειψης εξαρτημάτων.

Τώρα ο Kuo έρχεται να μας πει πως ένας ακόμη προμηθευτής της Apple, η Genius, αντιμετωπίζει προβλήματα ποιότητας, που σχετίζονται με τους πίσω φακούς του iPhone 14.

Σύμφωνα με τον αναλυτή, ένας από τους πίσω φακούς της Genius είχε coating-crack προβλήματα ποιότητας. Με το ίδιο tweet, γνωστοποιεί πως η Apple έχει μεταφέρει περίπου 10 εκατομμύρια παραγγελίες φακών στη Largan, μια άλλη ταϊβανέζικη εταιρεία, για να αποφύγει καθυστερήσεις στο λανσάρισμα του iPhone 14.

Ο Κuo σημειώνει ακόμα ότι η Genius θα πρέπει να είναι σε θέση να αντιμετωπίσει το ζήτημα μέσα σε δυο μήνες αλλιώς η Largan θα αναλάβει περισσότερες παραγγελίες.

Θυμίζουμε ότι η σειρά iPhone 14 αναμένεται να παρουσιαστεί από την Apple τον Σεπτέμβριο και φημολογείται ότι θα αποτελείται από τέσσερα μοντέλα – iPhone 14, iPhone 14 Max, iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό