14.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

iPhone 14: Περιμένει υψηλές πωλήσεις η Apple

Ειδήσεις Ελλάδα

Δυνατές πωλήσεις στα iPhone αναμένει η Apple παρά τη συνεχιζόμενη οικονομική ύφεση, σύμφωνα με το Bloomberg. Όπως αποκαλύφθηκε, η εταιρεία έχει ζητήσει από τους συνεργάτες της να κρατήσουν τον στόχο των 90 εκατομμυρίων μονάδων για το iPhone 14, όπως ακριβώς ίσχυσε και για το iPhone 13.

Παράλληλα, η εταιρεία αναμένεται να έχει προγραμματίσει 220 εκατομμύρια συσκευές μέχρι το τέλος του 2022, τον ίδιο αριθμό με πέρυσι. Και, από ότι φημολογείται η τιμή θα είναι επίσης η ίδια.

Σύμφωνα με το Bloomberg, η Apple θεωρεί ότι θα σταθεί απέναντι στις οικονομικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν άλλοι κατασκευαστές σε μια αγορά που υποχώρησε 9% το δεύτερο τρίμηνο και έχει προβλεπόμενη πτώση 3,5% για το έτος. Μόλις μαθεύτηκε η είδηση, η εταιρεία συναρμολόγησης iPhone της Ταϊβάν, η Pegatron, η Japan Display, η TDK Corp και η Murata Manufacturing παρουσίασαν άνοδο στις τιμές των μετοχών.

Η πτώση των premium συσκευών της Huawei και η πληθώρα Android συσκευών γενικά, φέρνει μεγαλύτερη ζήτηση για τη νέα σειρά της Apple, σύμφωνα με τους αναλυτές. Η Hon Hai Precision Industry, που συσκευάζει τα περισσότερα από τα iPhone, είπε ότι «η πώληση ηλεκτρονικών προϊόντων μάλλον θα αλλάξει ελάχιστα το 2022».

Τα τέσσερα -όπως περιμένουμε- μοντέλα της νέας σειράς iPhone 14 αναμένεται να ανακοινωθούν τον επόμενο μήνα. Βέβαια, υπάρχουν και φήμες ότι θα καθυστερήσει. Από ότι έχουμε ακούσει, θα δούμε νέες κάμερες, νέο σχεδιασμό για τη βελτιωμένη κάμερα selfie και το Face ID και ένα νέο τσιπ A16 Bionic.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό