18.4 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

iPhone 12: Χρησιμοποιείται για διαστημική φωτογράφιση

Ειδήσεις Ελλάδα

Το πλήρωμα του Inspiration4 της SpaceX χρησιμοποίησε ένα iPhone 12 για να μας δώσει μία εντυπωσιακή εικόνα του διαστήματος. Ο επικεφαλής της αποστολής χρησιμοποίησε το κινητό του για να τραβήξει μία ομολογουμένως εντυπωσιακή φωτογραφία.

Η επιτυχημένη αποστολή του Inspiration4 της SpaceΧ μετέφερε με επιτυχία ένα πλήρωμα πολιτών στο διάστημα σε απόσταση 575 χιλιομέτρων από τη Γη, ακόμα πιο ψηλά και από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό. Ο Jared Isaacman, o επικεφαλής της πρωτοπόρας αυτής αποστολής της SpaceX, επέλεξε να μοιραστεί με το κοινό, μία από τις πολλές εντυπωσιακές φωτογραφίες που δείχνουν τη θέα του πλανήτη μας από αυτό το ύψος.

Η φωτογραφία δεν τραβήχτηκε με κάποιον ειδικό εξοπλισμό, αλλά με ένα… ταπεινό iPhone 12, ενώ εκτός από την φωτογραφία του ο Isaacman μοιράστηκε και ένα βίντεο καθώς η κάψουλα της SpaceX περνούσε πάνω από την Βραζιλία. Για τις περισσότερες από τις φωτογραφίες που τράβηξε η αποστολή Inspiration4 χρησιμοποιήθηκε επαγγελματικός εξοπλισμός της Nikon, αλλά η περίσταση αποδεικνύει τις φωτογραφικές δυνατότητες των μοντέρνων smartphones.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό