27.5 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

iOS 18: Οι εφαρμογές μπορούν να ανοίγουν χωρίς να ξεκλειδωθεί η συσκευή

Ειδήσεις Ελλάδα

Εκτός από το Apple Intelligence, στο iOS 18 υπάρχουν πολλές λειτουργίες που δε βασίζονται στην τεχνητή νοημοσύνη και έρχονται στους χρήστες iPhone φέτος.

Μπορείτε να κλειδώσετε μια εφαρμογή και να ζητήσετε το Face ID ή τον κωδικό πρόσβασής σας για να την ανοίξετε. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκρύψετε μια εφαρμογή ώστε να μην τη βλέπει κανείς στην αρχική σας οθόνη. Με το iOS 18, θα σας επιτρέπετε να προσαρμόσετε τα εικονίδια της εφαρμογής στην αρχική οθόνη μετακινώντας τα ή επιλέγοντας ένα έγχρωμο θέμα. Όταν στέλνετε ένα μήνυμα, μπορείτε να προγραμματίσετε την ώρα που θα σταλεί με “Αποστολή αργότερα” και τέλος υπάρχει υποστήριξη για μηνύματα RCS.

Υπάρχουν πολλές περισσότερες νέες δυνατότητες στο iOS 18, συμπεριλαμβανομένης μίας που θα σας επιτρέψει να ανοίξετε οποιαδήποτε εφαρμογή από την οθόνη κλειδώματος. Αυτό είναι δυνατό επειδή η Apple θα σας επιτρέψει να προσαρμόσετε τις συντομεύσεις της οθόνης κλειδώματος που ανοίγουν αυτήν τη στιγμή τον φακό στην αριστερή πλευρά και την κάμερα στη δεξιά πλευρά. Στην πραγματικότητα, με το iOS 18 , θα μπορείτε να τρέξετε οποιαδήποτε εφαρμογή χωρίς να ξεκλειδώσετε το iPhone σας.

Αν αποφασίσετε να εγκαταστήσετε το iOS 18 beta, πατήστε παρατεταμένα την οθόνη κλειδώματος και πατήστε το μπλε κουμπί Προσαρμογή. Πατήστε την επιλογή Κλείδωμα οθόνης και θα δείτε δύο κουμπιά “-“, ένα δίπλα στο εικονίδιο κάτω αριστερά και ένα δίπλα στο εικονίδιο κάτω δεξιά. Πατήστε το κουμπί δίπλα στο εικονίδιο που θέλετε να αντικαταστήσετε και, στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί “+”. Επιλέξτε Άνοιγμα εφαρμογής και επιλέξτε την εφαρμογή που θέλετε να ανοίξετε από την Οθόνη κλειδώματος. Πατήστε στο Τέλος.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό