23.3 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

iOS 17: Με νέα εφαρμογή Journaling και παρακολούθηση διάθεσης

Ειδήσεις Ελλάδα

Το iOS 17 αναμένεται να ανακοινωθεί από την Apple τον Ιούνιο και θα περιλαμβάνει μια αποκλειστική εφαρμογή ημερολογίου, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg. Η Wall Street Journal είχε αναφέρει τον Απρίλιο ότι η εταιρεία ετοιμάζει μια εφαρμογή ημερολογίου τύπου Day One, αλλά τότε δεν ήταν σαφές εάν θα κυκλοφορούσε στο iOS 17.

Σύμφωνα με τον Gurman, η εφαρμογή τελικά θα συμπεριληφθεί στο iOS 17 και θα εισάγει «τη λήψη σημειώσεων και ένα ισχυρότερο κοινωνικό στοιχείο» στο iPhone.

Δεν υπάρχουν άλλες λεπτομέρειες για την εφαρμογή στο δημοσίευμα αλλά η ‌Wall Street Journal είχε υποστηρίξει προηγουμένως ότι η εφαρμογή θα επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν τις καθημερινές τους δραστηριότητες και τις σκέψεις τους. Η Apple θα δίνει στους χρήστες θέματα για να γράψουν, όπως μια προπόνηση ή μια συνάντηση, και θα υπάρχει μια λειτουργία “All Day People Discovery” που καθορίζει πότε ένας χρήστης βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με άλλα άτομα. Η εφαρμογή θα γνωρίζει πότε οι χρήστες λαμβάνουν μηνύματα κειμένου, τηλεφωνικές κλήσεις και άλλες ειδοποιήσεις, αλλά το απόρρητο θα είναι το επίκεντρο και όλα θα γίνονται στη συσκευή.

Αυτή η εφαρμογή, αν και σε πρώτη ανάγνωση δεν της φαίνεται, σχετίζεται με την υγεία του χρήστη. Θα αναλύει πώς θα αναλύει πώς είναι η τυπική μέρα του και θα μπορούσε να ενσωματωθεί με μια λειτουργία παρακολούθησης διάθεσης που η Apple έχει επίσης σχεδιάσει για το iOS 17. Η εφαρμογή παρακολούθησης συναισθημάτων θα επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν τη διάθεσή τους, να απαντούν σε ερωτήσεις σχετικά με την ημέρα τους και να βλέπουν τα αποτελέσματα με την πάροδο του χρόνου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό