21.6 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

iOS 16.0.2: Αντιμετωπίζει το πρόβλημα με την κάμερα και το copy/paste bug στο iPhone 14 Pro

Ειδήσεις Ελλάδα

Μετά την αποκάλυψη της σειράς iPhone 14 από τη Apple, προέκυψε ένα πρόβλημα με τη χρήση της κάμερας στα Pro, καθώς πολλοί χρήστες ανέφεραν ότι ταρακουνιόταν όταν άνοιγαν την κάμερα σε ορισμένες third party εφαρμογές.  Το ζήτημα αντιμετωπίζεται τώρα με την κυκλοφορία της ενημέρωσης iOS 16.0.2, η οποία πραγματοποιήθηκε νωρίτερα από το αναμενόμενο.

Το κούνημα της κάμερας προκλήθηκε προφανώς από το σύστημα OIS μετατόπισης αισθητήρα δεύτερης γενιάς στο iPhone 14 Pro και στην κύρια κάμερα του 14 Pro Max. Ορισμένοι χρήστες ανέφεραν δυνατούς θορύβους από τίναγμα και τρίξιμο που προέρχονταν από την κάμερα όταν άνοιγαν την κάμερα μέσω εφαρμογής που δεν ήταν της Apple και δεν ήταν δυνατό να τη χρησιμοποιήσουν.

Με την ενημέρωση γίνονται, όμως, και άλλες επιδιορθώσεις. Υπήρχαν ορισμένα παράπονα σχετικά με τη νέα προτροπή copy/paste που συνοδεύει το iOS 16. Ζητούσε από τους χρήστες άδεια να αντιγράψει και να επικολλήσει περιεχόμενο μεταξύ των εφαρμογών και η συχνότητά του ήταν προφανώς ενοχλητική για ορισμένους χρήστες.

Η ενημέρωση επιδιορθώνει επίσης ένα πρόβλημα μη ανταποκρινόμενου touch input μετά από αντικατάσταση οθόνης που επηρέασε τα iPhone X, XR και iPhone 11.

Η ενημέρωση κυκλοφορεί τώρα σε όλα τα υποστηριζόμενα iPhone. Για να την πραγματοποιήσετε, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Ενημέρωση λογισμικού.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό