31.1 C
Athens
Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

Interwetten: Η απόδοση – έκπληξη για την κατάκτηση του Europa League από τον Ολυμπιακό

Ειδήσεις Ελλάδα

Όλη η δράση των κορυφαίων διοργανώσεων στην Interwetten με δυνατές αποδόσεις, πολλά ειδικά στοιχήματα και πλούσιο Live Betting

Όταν ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 4-1 εντός έδρας από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, οι πιθανότητες του να κατακτήσει το Conference League ήταν… 0,1%, σύμφωνα με τα στατιστικά δεδομένα που επεξεργάζεται η δημοφιλής πλατφόρμα Opta Sports.

Στοιχηματικά μιλώντας δηλαδή η απόδοση ήταν 1000,00. Οι πέντε ομάδες που – βάσει αριθμών – είχαν τότε τις περισσότερες πιθανότητες ήταν οι Άστον Βίλα, Λιλ, Φενερμπαχτσέ, Φιορεντίνα και Μακάμπι Τελ Αβίβ. Που σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός έκανε στην άκρη τέσσερις από αυτές για να φτάσει στη βραδιά – όνειρο της 29ης Μαΐου!

Στις επινίκιες δηλώσεις ο πρόεδρος των ερυθρόλευκων, Βαγγέλης Μαρινάκης, έθεσε εμμέσως πλην σαφώς ως στόχο μια μεγάλη διάκριση και στο Europa League, όπου θα παίξει τη νέα σεζόν η ομάδα. Πιθανόν να αναρωτιέστε πόσο μπορεί να αποδίδει το ενδεχόμενο να ταξιδέψει στις 21 Μαΐου του 2025 ο Ολυμπιακός στο Μπιλμπάο και να σηκώσει την κούπα (και) σε αυτή τη διοργάνωση.

Δεν χρειάζεται όμως να… αναρωτιέστε, η Interwetten έχει την απάντηση. Η πρώτη στοιχηματική εταιρία που προσέφερε online υπηρεσίες, διαθέτει ήδη προς στοιχηματισμό τις αγορές που αφορούν την πορεία του Ολυμπιακού στο επόμενο Europa League.

Έτσι, λοιπόν το ενδεχόμενο κατάκτησης, που θα ισοδυναμεί και με… θρι-πιτ στην Ευρώπη για τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, προσφέρεται, ολοστρόγγυλο, στο 100,00! Η συμμετοχή στον τελικό έχει απόδοση 60,00, ενώ η πορεία έως τα ημιτελικά 30,00.

Από εκεί και πέρα, η πρόκριση στα προημιτελικά και στους «16» είναι αντίστοιχα στο 14,00 και το 4,50, ενώ στο 1,85 προσφέρεται και η πρόκριση στον ενδιάμεσο γύρο (πλέι-οφ) και ο αποκλεισμός στη League Phase. Θυμίζουμε ότι το format διεξαγωγής αλλάζει από τη νέα σεζόν και καταργείται η φάση ομίλων, όπως τη γνωρίζαμε.

Interwetten, η 1η στοιχηματική που μπήκε στο διαδίκτυο. Με κορυφαία πλατφόρμα σε Mobile και Tablet! 21+

* Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

«21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό