35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Interstellar 360 Fashion Show: To event που έγινε talk of the town στη Θεσσαλονίκη

Ειδήσεις Ελλάδα

Εντυπωσιακό Interstellar 360 Fashion Show από τη ΔΕΛΤΑ 360 στη Θεσσαλονίκη

Αλήθεια, όταν ακούς τη λέξη «Interstellar», τι σου έρχεται στο μυαλό; Αν οι πρώτες σου σκέψεις κυμαίνονται μεταξύ των metallics, χαρακτηριστικό στοιχείο της space siren αισθητικής που τελευταία έχει επικρατήσει, και των φουτουριστικών στοιχείων που μπορεί να περιέχει ένα look, τότε ανήκεις, όντως, στον κόσμο των fashion insiders.

Αυτό σημαίνει πως γνωρίζεις, επίσης καλά, πως τα fashion shows που γίνονται πολύ γρήγορα talk of the town, «κινούν τα νήματα», βάζοντας τις τάσεις σε μία πρώτη βάση για τη μόδα του μέλλοντος. Ένα, λοιπόν, από τα fashion shows που έγινε απευθείας talk of the town, ακριβώς επειδή παρουσίασε τις τάσεις του μέλλοντος, βγαλμένες από… άλλον γαλαξία, ήταν το Interstellar 360 Fashion Show του Εκπαιδευτικού Όμιλου ΔΕΛΤΑ 360 στη Θεσσαλονίκη, που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Ο Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΔΕΛΤΑ 360, Γιάννης Καρανταλής και η Σύμβουλος Διοίκησης, Νίκη Καρανταλή

Ένα fashion show επαγγελματικού επιπέδου από άλλο γαλαξία

Το καθιερωμένο ραντεβού με τη μόδα, έδωσε η σχολή μόδας και ομορφιάς του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΔΕΛΤΑ 360 στον αίθριο χώρο του εμπορικού κέντρου Πλατεία στη Θεσσαλονίκη, με ένα fashion show που περιλάμβανε το έργο των σπουδαστών της. Και η αλήθεια είναι, πως δεν άργησε να γίνει talk of the town.

Συγκεκριμένα, η -επαγγελματικού επιπέδου- επίδειξη μόδας που πραγματοποιήθηκε είχε παρουσιαστή της, τον εκρηκτικό Σάββα Πούμπουρα, ο οποίος παρέσυρε το κοινό με την ενέργεια του και το κέφι του, ενώ η έναρξή της έγινε με ένα special K-POP performance, που παρουσίασε η ομάδα Haechi της Άννας Μπούτσια από τη σχολή χορού The ProDancers Studio.

Κανείς, όμως, δεν ήταν προετοιμασμένος για αυτό που θα ακολουθούσε, και αυτό γιατί η πασαρέλα, με δημιουργίες των σπουδαστών πρώτου και δεύτερου έτους της ειδικότητας Σχεδίου Μόδας, ήταν από… άλλον γαλαξία. Με θέμα «Interstellar», οι σπουδαστές δούλεψαν μαύρες, λευκές, γκρι και μπλε αποχρώσεις, με ασημί και χρυσές λεπτομέρειες, ενώ τα κρύσταλλα, τα στρας, οι παγιέτες αλλά και τα μεταλλικά και πλαστικά στοιχεία απογείωσαν τις δημιουργίες και αποτέλεσαν προτάσεις για τη μόδα του μέλλοντος.

Δημιουργίες των σπουδαστών Ενδυματολογίας – Σχεδίου Μόδας

Ωστόσο, το φαντασμαγορικό Interstellar 360 Fashion Show έκλεισε με ένα εντυπωσιακό φινάλε, με τους σπουδαστές και τις σπουδάστριες της Σχολής Μόδας και Ομορφιάς να ανεβαίνουν στο stage για να αποσπάσουν το πιο θερμό χειροκρότημα των παρευρισκόμενων.

Οι άνθρωποι που βοήθησαν να γίνει η επίδειξη talk of the town

Στη διοργάνωση του συγκεκριμένου fashion show, σημαντικός ήταν και ο ρόλος των σπουδαστών της Σχολής Αισθητικής και Επαγγελματικού Μακιγιάζ, οι οποίοι επιμελήθηκαν το make up, με τα ποιοτικά καλλυντικά NYX αλλά και των σπουδαστών Κομμωτικής, οι οποίοι με τη σειρά τους επιμελήθηκαν το hair styling των μοντέλων με επαγγελματικά προϊόντα της εταιρείας L’ Οreal Professionnel, αναδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο τις ενδυματολογικές δημιουργίες.

Την προετοιμασία των μοντέλων ανέλαβαν οι σπουδαστές Αισθητικής, Κομμωτικής και Επαγγελματικού Μακιγιάζ

Από την άλλη, την καλλιτεχνική διεύθυνση του show ανέλαβε η fashion stylist και διευθύντρια της Σχολής Μόδας και Ομορφιάς, Ντόλη Ζερβού, τη μουσική επιμέλεια της βραδιάς ανέλαβε η Άννα Κεφαλά, DJ και ραδιοφωνική παραγωγός του Κοσμοράδιο 95.1, ενώ τον τομέα Τουριστικών Επαγγελμάτων επιμελήθηκε ένα open bar με δύο signature καλοκαιρινά cocktails, από πρώτες ύλες που προσέφεραν τα supermarkets Μασούτη. Όσο για τους σπουδαστές Στελέχους Ασφαλείας, συνέβαλαν ενεργά στη φύλαξη του χώρου.

Η Γενική Διευθύντρια του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΔΕΛΤΑ 360, Όλγα Κριτσιμά, με τη Διευθύντρια της Σχολής Μόδας και Ομορφιάς και Art Director της επίδειξης, Ντόλη Ζερβού και τον παρουσιαστή της βραδιάς Σάββα Πούμπουρα

Την εκδήλωση, ακόμα, υποστήριξαν τα υποδήματα Tsakiris Mallas, που ολοκλήρωσαν ιδανικά τα outfits των μοντέλων και το ξενοδοχείο On Residence, που φρόντισε για την άνετη διαμονή του παρουσιαστή. Και όλα αυτά, συνέβαλαν, ώστε σήμερα να μπορούμε να μιλάμε για ένα fashion show που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Εντυπωσιακό Interstellar 360 Fashion Show από τη ΔΕΛΤΑ 360 στη Θεσσαλονίκη

Το καθιερωμένο ραντεβού με τη μόδα που έδωσε η σχολή μόδας και ομορφιάς του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΔΕΛΤΑ στη Θεσσαλονίκη, για να αναδείξει το έργο των σπουδαστών της, κάθε άλλο παρά ερασιτεχνικό θα το έλεγε κάνεις. Με θέμα «Interstellar» κατάφερε να γίνει γρήγορα talk of the town, με αποτέλεσμα να μιλάμε σήμερα για τη μόδα του μέλλοντος!

Επίλεξε μία από τις ειδικότητες της μόδας και της ομορφιάς και δες τα όνειρα σου να πραγματοποιούνται!

Μάθε περισσότερα για τις σπουδές μόδας και ομορφιάς

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό