22.3 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

iMessages: Εdit και unsend δεν θα είναι διαθέσιμα σε παλαιότερες εκδόσεις iOS

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι χρήστες iPhone περιμένουν με ανυπομονησία το iOS 16, κυρίως για δύο νέες δυνατότητες, την επεξεργασία απεσταλμένου iMessage ακόμα και όταν θα έχει παραδοθεί στον παραλήπτη και την αναίρεση αποστολής ενός μηνύματος.

Σύμφωνα με το 9to5Mac, τα edits δεν επηρεάζονταν αν χρησιμοποιούνταν σε μοντέλα iPhone που τρέχουν παλαιότερες εκδόσεις του λογισμικού όπως το iOS 15. Αυτό, ωστόσο, άλλαξε με την ενημέρωση της Τετάρτης στο iOS 16.2 beta. Όπως αναφέρει το The Verge, εάν κάποιος εγκαταστήσει τη δεύτερη beta ενημέρωση του iOS 16 στο iPhone του και προσπαθήσει να επεξεργαστεί ένα iMessage σε μια συσκευή που εκτελεί μια παλαιότερη έκδοση του λογισμικού, το επεξεργασμένο μήνυμα θα εμφανιστεί ως δεύτερο κείμενο μετά από τις λέξεις ” Επεξεργάστηκε σε:”.

Όσοι έχουν ήδη εγκαταστήσει μια έκδοση iOS 16 beta μπορούν να επεξεργαστούν και να αποστείλουν iMessages απλά πατώντας παρατεταμένα ένα μήνυμα στην εφαρμογή αλλά μόνο για 15 λεπτά μετά την αποστολή του μηνύματος. Μόλις το διάστημα αυτό περάσει, δεν μπορούν πλέον να επεξεργαστούν ή να διαγράψουν αυτό το μήνυμα.

Να σημειώσουμε πως η δυνατότητα αναίρεσης αποστολής και επεξεργασίας μηνυμάτων θα είναι διαθέσιμη μόνο σε όσους έχουν συνομιλία iPhone-to-iPhone. Εάν μπει στη συνομιλία ένα τηλέφωνο Android, αυτές οι νέες λειτουργίες δεν είναι πλέον διαθέσιμες σε κανένα μέλος μιας ομάδας iMessage.Όταν όλα τα μέρη που χρησιμοποιούν αυτήν τη δυνατότητα εκτελούν iOS 16, το αρχικό μήνυμα που στάλθηκε και αλλάχθηκε θα αντικατασταθεί αυτόματα από την επεξεργασμένη και διορθωμένη έκδοσή του.

Η πρώτη δημόσια beta του iOS 16 αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιούλιο με την τελική σταθερή έκδοση του λειτουργικού συστήματος να έχει προγραμματιστεί για το φθινόπωρο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό