20.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

IKEA και ROG απογειώνουν την εμπειρία gaming στο σπίτι

Ειδήσεις Ελλάδα

H ΙΚΕΑ παρουσιάζει τη νέα συλλογή gaming προϊόντων για το σπίτι που είναι σχεδιασμένα να κάνουν την gaming εμπειρία καλύτερη, συστήνοντας το gaming στο σπίτι με νέους τρόπους.

Η νέα σειρά προϊόντων δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την εταιρεία ROG (Republic of Gamers) και περιλαμβάνει εργονομικά έπιπλα και στιλάτα αξεσουάρ για έναν όμορφο και λειτουργικό gaming χώρο. Τα προϊόντα της σειράς επιτρέπουν τόσο σε έμπειρους όσο και σε αρχάριους gamers να δημιουργήσουν μία προσωπική και ολοκληρωμένη λύση προσαρμοσμένη στις ανάγκες και το στιλ τους. Ακόμα, η σειρά περιλαμβάνει απλά και ανθεκτικά σχέδια, που μπορούν να δημιουργήσουν το ιδανικό γραφείο το πρωί και έναν άνετο gaming χώρο το βράδυ, επιτρέποντας την αρμονική εναλλαγή μεταξύ των δύο.

Η συλλογή αποτελείται από 5 οικογένειες προϊόντων – UPPSPEL, HUVUDSPELARE, UTESPELARE, MATCHSPEL και LÅNESPELARE – που καλύπτουν όλο το φάσμα της gaming εμπειρίας, από εργονομικά γραφεία και καρέκλες gaming, μέχρι ξεκούραστα μαξιλάρια και λειτουργικά αξεσουάρ που εξασφαλίζουν μεγάλη άνεση και υψηλές αποδόσεις.

Όπως αναφέρει ο σχεδιαστής της ΙΚΕΑ, Jon Karlsson: 

Οι gamers μένουν καθιστοί για αρκετές ώρες, περισσότερες ακόμα και από εκείνους που δουλεύουν σε γραφείο. Θέλουμε τα προϊόντα μας να προσφέρουν καλύτερη εργονομία και λειτουργικότητα, έτσι ώστε οι gamers να μπορούν να γίνουν ακόμα καλύτεροι σε αυτό που κάνουν, χωρίς να καταπονούν το σώμα τους – βασικά να γίνουν πρωταθλητές

Ανακαλύψτε τη νέα σειρά gaming προϊόντων ΙΚΕΑ στα φυσικά καταστήματα ή το IKEA.gr και πείτε «game on»!

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό