26.1 C
Athens
Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου, 2024

Hyundai Inster Cross – Χαριτωμένα off-road!

Ειδήσεις Ελλάδα

Στα τέλη του Ιουνίου η Hyundai πρόσθεσε στην ευρωπαϊκή γκάμα της ένα πολύ ενδιαφέρον μοντέλο. Ένα μοντέλο τύπου crossover που ακροβατεί στην λεπτή γραμμή που χωρίζει το A-segment από το B-segment προσφέροντας μία ευρύχωρη καμπίνα, γενναιόδωρο χώρο αποσκευών και φυσικά, ένα αμιγώς κινητήριο σύνολο με 95 ή 115 άλογα που τροφοδοτείται από μία μπαταρία 42 ή 49 kWh. Τώρα η Hyundai εμπλουτίζει την γκάμα του Inster με μία off-road έκδοση που απευθύνεται σε εκείνους που θέλουν περισσότερη περιπέτεια στην ζωή τους ή έστω, την ψευδαίσθηση της περιπέτειας όπως εκφράζεται από ένα σχετικά off-road πακέτο εμφάνισης και όχι πολλά άλλα.

Σύμφωνα με την Hyundai, το Inster έρχεται με πλατύ, τετραγωνισμένο προφυλακτήρα που τονίζει τον περιπετειώδη χαρακτήρα του όπως και τα ενσωματωμένα προστατευτικά στο κάτω μέρος του. Ανάλογες είναι οι αλλαγές και στο πίσω μέρος ενώ χαμηλά παρατηρούμε τις νέες ζάντες ελαφρού κράματος 17 ιντσών και ψηλά τις νέες ράγες οροφής. Το πακέτο του Inster Cross ολοκληρώνει ένα ειδικό για την συγκεκριμένη έκδοση χρώμα που λέγεται “Amazonas Green” και έχει ένα ελκυστικό ματ φινίρισμα που ταιριάζει άψογα με τα νέα χαρακτηριστικά του μικρού ηλεκτρικού. Φυσικά, όποιος θέλει κάτι διαφορετικό, εξακολουθούν να προσφέρονται 5 επιπλέον χρώματα, κάποια από τα οποία μπορούν να συνδυαστούν με μαύρη οροφή. Στο εσωτερικό από την άλλη, οι επεμβάσεις είναι σαφώς πιο περιορισμένες καθώς το μόνο που ανακοίνωσε η Hyundai είναι οι νέες υφασμάτινες επενδύσεις σε γκρι χρώμα με lime-κίτρινες πινελιές και οι ασορτί λεπτομέρειες στο ταμπλό.

Όπως και το βασικό μοντέλο, το Inster Cross θα διαθέτει πλήρη εξοπλισμό με συστήματα και λειτουργίες που συνήθως βρίσκουμε σε ακριβότερα αυτοκίνητα και μία κορυφαία για την κατηγορία του σουίτα συστημάτων ασφάλειας και υποβοήθησης οδήγησης. Παρά το μικρό του μέγεθος που δεν υπερβαίνει τα 3.82 μέτρα, το Inster θα προσφέρει χώρους για 5 επιβάτες και η καμπίνα του θα είναι πραγματικά ευέλικτη με καθίσματα που αναδιπλώνονται πλήρως, τον πίσω πάγκο που μπορεί να μετακινηθεί κατά μήκος για να μεγαλώσει έως τα 351 λίτρα ή να μικρύνει στα 280 λίτρα τον χώρο αποσκευών ανάλογα με τις απαιτήσεις της κάθε περίστασης. Στον τομέα της πρακτικότητας δεν γίνεται να μην αναφέρουμε την αυτονομία που σύμφωνα με τα επίσημα τεχνικά χαρακτηριστικά φτάνει τα 300 χιλιόμετρα με την μικρή μπαταρία και τα 360 με την μεγάλη ενώ όταν το φορτίο εξαντληθεί, αρκούν 30 λεπτά περίπου για την φόρτιση από το 10, στο 80% της μέγιστης χωρητικότητας στον κατάλληλο ταχυφορτιστή. Κλείνοντας, να αναφέρουμε πως η παραγωγή του Inster Cross είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει αργότερα μέσα στη χρονιά, στο εργοστάσιο της Hyundai στην Κορέα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό