21.6 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Hyundai i40 καβαλάει μια Lamborghini Huracan μετά από τρακάρισμα σε διασταύρωση

Ειδήσεις Ελλάδα

Το πρωί της 11ης Αυγούστου, σε μια μικρή διασταύρωση στο Λιντς του δυτικού Yorkshire της Αγγλίας, ένα μπλε Hyundai i40 τράκαρε με μια Lamborghini Huracan, χωρίς ευτυχώς να υπάρχουν τραυματισμοί.

Ωστόσο, βίντεο από τις παρακείμενες κάμερες και φωτογραφίες από τον τόπο του ατυχήματος αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου γρήγορα έγιναν viral και -όπως πάνε συνήθως αυτά τα πράγματα- πυροδότησαν μια πολύ έντονη συζήτηση σχετικά με το ποιος έφταιγε.

Η αστυνομία του δυτικού Yorkshire σε ανακοίνωση της ανέφερε:
Στις 10.24 π.μ. σήμερα, η αστυνομία κλήθηκε για μια τροχαία σύγκρουση μιας Lamborghini και ενός Hyundai στη διασταύρωση των οδών Whitehall Road και Dixon Lane στο Λιντς. Δεν υπήρξαν σοβαροί τραυματισμοί.
Όπως θα δεις στο βίντεο, το μπλε i40 περιμένει να βγει από έναν δευτερεύοντα δρόμο, καθώς η λευκή Huracan πλησιάζει στον κεντρικό δρόμο πίσω από ένα βαν. Για ένα κλάσμα του δευτερολέπτου, ο οδηγός της Huracan βγάζει αριστερό φλας, αλλά αλλάζει γνώμη και συνεχίζει. Ταυτόχρονα, το Hyundai βγαίνει από τη διασταύρωση, χτυπά το ιταλικό supercar και σκαρφαλώνει με τον μπροστινό και τον πίσω τροχό στο καπό του, όπου παρέμεινε εκεί μέχρι να φτάσει η αστυνομία.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό