33.6 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Huawei Pura 70 Ultra Review – Review

Ειδήσεις Ελλάδα

Τα μοντέλα της σειράς Huawei P έγιναν γνωστά κυρίως λόγω των εντυπωσιακών τους επιδόσεων στον τομέα της φωτογραφίας.

Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει εδώ και χρόνια η κινεζική εταιρεία, πολλοί ήταν εκείνοι που ήταν διατεθειμένοι να τα παραβλέψουν -ή ορθότερα, να τα παρακάμψουν μέσω διαφόρων εναλλακτικών λύσεων- προκειμένου να απολαύσουν τις σπουδαίες επιδόσεις των καμερών των P series.

H οικογένεια των συσκευών της Huawei από φέτος μπορεί να αλλάζει όνομα, καθώς το σκέτο P δίνει τη θέση του στο Pura, όμως ο χαρακτήρας της παραμένει αναλλοίωτος. Τα Huawei Pura λοιπόν κάνουν ντεμπούτο με τρεις συσκευές: το Pura 70, το Pura 70 Pro και το Pura 70 Ultra, το οποίο είναι και αυτό που θα σας παρουσιάσουμε, αφότου είχαμε την ευκαιρία να το δοκιμάσουμε.

Πόσο καλά λοιπόν τα καταφέρνει στη φωτογραφία και το βίντεο; Οι επιδόσεις του αυτές δε, είναι αρκετές προκειμένου να κάνουν κάποιον που αναζητά high-end camera phone να παραβλέψει όλα τα υπόλοιπα ψεγάδια του και να το κάνει δικό του; 

Χωρίς καν να ασχοληθεί κανείς με τα χαρακτηριστικά, τις δυνατότητες και τις λειτουργίες του Pura 70 Ultra, είναι ξεκάθαρο ότι έχει να κάνει με μία υψηλής αισθητικής συσκευή. Κατ’ αρχάς διατίθεται σε τρία χρώματα εκ των οποίων το πράσινο (αυτό που δοκιμάσαμε) αναδεικνύει ακόμα περισσότερο το κομψό του design -όχι πως το μαύρο και το καφέ πάνε πίσω, απλά το απαλό πράσινο είναι αυτό που ξεχωρίζει. Εκτός αυτού, με διαστάσεις 162,6 x 75, x 8,4 χιλ. και βάρος 226 γραμμάρια (ένα από τα μεγαλύτερα στην κατηγορία), το Pura 70 Ultra δεν περνά ακριβώς απαρατήρητο. Στην πρόσοψη κυριαρχεί η οθόνη των 6,8 ιντσών που καταλαμβάνει σχεδόν ολόκληρη την επιφάνεια χάρη στο ανεπαίσθητο πλαίσιό της. Η κάμερα πρόσοψης είναι πάνω-πάνω και στο κέντρο σε στυλ hole punch.

Εδώ θα κάνουμε μία παρένθεση για να μιλήσουμε για τη «θωράκιση» της οθόνης. Η τελευταία προστατεύεται από Crystal Armor Kunlun Glass, μία επίστρωση που συναντάμε αποκλειστικά στο Pura 70 Ultra καθώς τα άλλα δύο μοντέλα της σειράς διαθέτουν το «απλό» Kunlun Glass. Η συγκεκριμένη έκδοση είναι πρακτικά 2-σε-1, αφού το έτσι κι αλλιώς ανθεκτικό Kunlun Glass, πλαισιώνεται από την τεχνολογία Crystal Armor που αυξάνει την αντοχή του κατά 300% σύμφωνα με τη Huawei, καθιστώντας το ανθεκτικό σε καθημερινές γρατζουνιές (κλειδιά, κέρματα, μπρελόκ κλπ) αλλά και πτώσεις (σε επιφάνεια χωρίς προεξέχοντα χαλίκια ή πέτρες) από το ύψος της τσέπης ή ενός τραπεζιού. Πράγματι, η οθόνη του Pura 70 Ultra είναι εξαιρετικά ανθεκτική και μάλιστα δίχως να χρειάζεται έξτρα προστασία.

Διαβάστε ολόκληρο το review

 

4

3

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό