16.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Huawei P50 Pro Review – Review

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Huawei επιστρέφει στη σειρά P με το Huawei P50 Pro, μια ισχυρή συσκευή επιπέδου flagship με εντυπωσιακές κάμερες, design και γενικότερα χαρακτηριστικά. Μέσω αυτών, η Huawei ευελπιστεί να προσφέρει στους χρήστες ένα «ακαταμάχητο» σύνολο που θα κερδίσει τους χρήστες.

Έχοντας ήδη λανσαριστεί στην Κίνα από το προηγούμενο καλοκαίρι, το Huawei P50 Pro κάνει το ταξίδι του προς την Ευρώπη και την Ελλάδα. Φέροντας «βαρύ» όνομα, αφού τα Huawei P30 Pro και P40 Pro παραμένουν ιδιαίτερα αγαπημένα στην κοινότητα, το Huawei P50 Pro δεν έχει μικρούς στόχους να πετύχει. Περάσαμε ένα διάστημα με τη συσκευή και τη δοκιμάσαμε εκτενώς, οπότε μεταφέρουμε την άποψή μας για αυτή παρακάτω.

Ξεκινάμε με το design, το οποίο διαθέτει αρκετές αλλαγές και διαφοροποιείται από τους προκατόχους του. Περιμετρικά, το μεταλλικό πλαίσιο παραμένει και η πίσω πλευρά είναι φτιαγμένη από γυαλί, ένας συνδυασμός που συνεχίζει να δείχνει όμορφος παράλληλα έχοντας ανθεκτικά υλικά. Το βάρος της συσκευής φτάνει τα 195 γραμμάρια και οι διαστάσεις της αγγίζουν τα 158.8×72.8×8.5mm – το πάχος της είναι ελαφρώς χαμηλότερο συγκριτικά με τον προκάτοχό της. Το κινητό προστατεύεται από νερό και σκόνη έχοντας πιστοποίηση IP68.

Η συσκευή διατίθεται σε τέσσερα χρώματα: Cocoa Gold, Pearl White, Charm Pink, Golden Black. Σε κάθε περίπτωση, το εξόγκωμα της κάμερας έχει ένα οβάλ σχήμα και μέσα του βρίσκονται δύο συμμετρικοί κύκλοι που φιλοξενούν τις τέσσερις κάμερες του κινητού. Είναι ένας ενδιαφέρων σχεδιασμός που έχουμε ξαναδεί σε άλλα κινητά της εταιρείας, και ξεφεύγει λίγο από τα συνηθισμένα. Για τις δικές μας προτιμήσεις, είναι προτιμότερο σχέδιο από πολλαπλές «τρύπες» σε υπερμεγέθη εξογκώματα ή κάτι παρεμφερές, γιατί η συμμετρία κάνει την πλάτη εύκολη στο μάτι.

Στα δεξιά της συσκευής θα βρούμε το πλήκτρο ενεργοποίησης και το πλήκτρο ρύθμισης έντασης ενώ κάτω βρίσκεται η θύρα USB-C, ένα από τα δύο ηχεία και η θύρα καρτών SIM και Nano Memory. Ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων βρίσκεται κάτω από την οθόνη κι όχι στο πλήκτρο ενεργοποίησης, λειτουργώντας άψογα και γρήγορα όποτε τον χρειαστήκαμε. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα ξεκλειδώματος με αναγνώριση προσώπου. 

Διαβάστε ολόκληρο το review

 

2

5

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό