19.4 C
Athens
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Huawei Mate XT Ultimate: Αυξήθηκαν στο 1 εκατομμύριο οι εκτιμήσεις για τις αποστολές

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Huawei παρουσίασε το Mate XT Ultimate την περασμένη εβδομάδα ως το πρώτο τρίπτυχο smartphone στον κόσμο, αποκλειστικά για την Κίνα, τουλάχιστον προς το παρόν.

Η Huawei αναμενόταν να διαθέσει 500.000 μονάδες του τηλεφώνου φέτος, ωστόσο, η έρευνα του αναλυτή Ming-Chi Kuo δείχνει ότι η πρόβλεψη για το Mate XT Ultimate έχει αναθεωρηθεί σε 1 εκατομμύριο για το 2024.

Αν λάβει κανείς υπόψιν την εντυπωσιακή αρχική τιμή του Huawei Mate XT Ultimate των 19.999 CNY, η οποία μεταφράζεται σε 2.830 $/2.535 €/236.910 INR σε τρέχουσες συναλλαγματικές ισοτιμίες.

Αυτό που περιμένουμε να δούμε τώρα είναι αν αυτή η αρχική ζήτηση για το Huawei Mate XT Ultimate θα συνεχιστεί, καθώς υπήρξαν περιπτώσεις όπου η ζήτηση για τις ναυαρχίδες της Huawei μειώθηκε μετά την κυκλοφορία τους.

Σε αυτό προσμετράται και το εξίσου εντυπωσιακό κόστος επισκευής του Mate XT Ultimate , το οποίο θα μπορούσε να αποτρέψει ορισμένους από το να αγοράσουν το smartphone.

Kλείνοντας, το Huawei Mate XT Ultimate θα κυκλοφορήσει στην Κίνα αύριο, 20 Σεπτεμβρίου, και οι αριθμοί πωλήσεων θα μπορούσαν να δώσουν ένα καλό στοιχείο για το εάν η Huawei θα καταφέρει ή όχι να στείλει ένα εκατομμύριο μονάδες του τρίπτυχου smartphone της φέτος.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό