24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Huawei Mate XT: Δείτε το σε βίντεο teaser λίγο πριν την αποκάλυψη

Ειδήσεις Ελλάδα

H Huawei είναι έτοιμη να ανακοινώσει το πρώτο τριπλά αναδιπλούμενο smartphone της, το Mate XT στις 10 Σεπτεμβρίου και μέχρι τότε είναι σε εξέλιξη η καμπάνια teaser για τη συσκευή.

Το τελευταίο teaser είναι ένα σύντομο βίντεο που μας δίνει μια κλεφτή ματιά στο σχεδιασμό του Mate XT.

Το βίντεο έχει πάρει τον τίτλο του από τον ηθοποιό, τραγουδιστή-τραγουδοποιό και παραγωγό ταινιών Andy Lau, ο οποίος είναι πρεσβευτής του brand Ultimate Design της Huawei. Όσο για το Mate XT, το πίσω μέρος του διαθέτει μια vegan δερμάτινη πλάτη με ένα οκτάγωνο σχήμα κάμερας που δεν διαφέρει πολύ από το Mate 60 RS Ultimate της εταιρείας.

Μια κοντινή λήψη του πίσω μέρους του Mate XT αποκαλύπτει ότι θα είναι εξοπλισμένο με τέσσερις κάμερες συμπεριλαμβανομένης μιας μονάδας περισκοπίου, αλλά λεπτομέρειες για τους αισθητήρες δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστοί.

Η συσκευή εμφανίζεται σύντομα σε επόμενο μέρος του βίντεο στην ξεδιπλωμένη της μορφή που δείχνει το εξαιρετικά λεπτό προφίλ της.

Σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες φήμες, το Mate XT θα προσφέρει μια αναδιπλούμενη οθόνη 10 ιντσών, ένα chipset Kirin με δυνατότητα 5G και έως 16GB RAM και 512GB αποθηκευτικό χώρο.

Εικάζεται ότι το smartphone θα κοστίζει κάπου στην περιοχή 16.000-17.000 CNY που μεταφράζεται σε 2.250-2.400 $.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό