24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Huawei: Θα αποκαλύψει το τριπλά αναδιπλούμενο smartphone της την ίδια μέρα που έρχεται το iPhone 16

Ειδήσεις Ελλάδα

H Huawei προετοιμάζεται να αποκαλύψει το πρώτο τριπλά αναδιπλούμενο smartphone στον κόσμο αυτόν τον μήνα και από ότι φαίνεται θα το κάνει την ίδια μέρα που η Apple θα παρουσιάσει το iPhone 16.

Ο διάσημος leaker Ice Universe, o oποίος είναι γνωστός για τις αξιόπιστες πληροφορίες του, μοιράστηκε πρόσφατα μια προωθητική εικόνα για την επερχόμενη εκδήλωση της Huawei που θα πραγματοποιηθεί στις 10 Σεπτεμβρίου στην Κίνα.

Όπως υποδηλώνει η εικόνα, κατά τη διάρκεια αυτής της εκδήλωσης, η εταιρεία είναι πιθανό να αποκαλύψει το πρώτο τρίπτυχο smartphone στον κόσμο. Την ίδια μέρα, η Apple θα αποκαλύψει το iPhone 16.

Huawei is about to release the world’s first three-fold mobile phone, which will be released at the same time as the iPhone 16 series. pic.twitter.com/ojuoUKuyg2

— ICE UNIVERSE (@UniverseIce) September 2, 2024

Η εκδήλωση “It’s Glowtime” της Apple έχει οριστεί για τη Δευτέρα, 9 Σεπτεμβρίου φέτος αλλά η Huawei έχει προγραμματίσει τη δική της εκδήλωση την ίδια μέρα. Δεδομένου ότι η Κίνα είναι 15 ώρες μπροστά από την Καλιφόρνια, η εκδήλωση της Huawei στις 10 Σεπτεμβρίου στην Κίνα είναι στην πραγματικότητα στις 9 Σεπτεμβρίου στις ΗΠΑ, όταν η Apple θα φιλοξενήσει την εκδήλωσή της στο Κουπερτίνο.

Το νέο αναδιπλούμενο της Huawei θα είναι πιθανότατα αποκλειστικά στην Κίνα, τουλάχιστον στην αρχή, αλλά θα πρόκειται για μια εκπληκτική παρουσίαση λόγω της πρωτοπορίας της, επομένως πιθανώς η εταιρεία θέλει να υποβαθμίσει τα αποκαλυπτήρια της Apple.

Η Apple ετοιμάζεται να αποκαλύψει όχι μόνο το iPhone 16 , αλλά και τα Apple Watch Series 10, Apple Watch Ultra 3, Apple Watch SE 3, AirPods 4 και AirPods Max 2

Στο μεταξύ, έχουμε ήδη δει πολλές φορές το τριπλά αναδιπλούμενο στα χέρια του πρώην CEO της Huawei, Richard Yu. Φήμες λένε ότι αυτό θα μπορούσε να έρθει με τιμή περίπου στις 4.000 $, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε για να μάθουμε με σιγουριά.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό