26.9 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

HP: Αυξημένη ευελιξία με το νέο φορητό υπολογιστή Pavilion x360 14

Ειδήσεις Ελλάδα

Το νέο μέλος στην οικογένεια Pavilion της HP, το Pavilion x360 14, θεωρείται ιδανικό για όσους αναζητούν έναν υπολογιστή που τους δίνει την ευκαιρία να είναι παραγωγικοί και συνδεδεμένοι προσφέροντας ταυτόχρονα και προηγμένη ψυχαγωγία.

 

Η συσκευή έχει ενημερωθεί με πιο μοντέρνο και εκφραστικό design, γεμάτο με premium δυνατότητες και επιδόσεις. Αυτό περιλαμβάνει μεγαλύτερο χώρο αποθήκευσης SSD (έως 1 TB), προαιρετικό αδιάληπτο 3D metal, βελτιωμένες οθόνες και για πρώτη φορά σε συσκευή Pavilion, προαιρετικό 4G LTE.

 

Πρώτη και κύρια προδιαγραφή είναι ότι το νέο Pavilion x360 14 είναι σχεδιασμένο εξαρχής για κινητικότητα. Το συμπαγές και ελαφρύ design μόλις 18 mm το καθιστά ένα από τα πιο λεπτά μετατρέψιμα Pavilion, και με διάρκεια ζωής της μπαταρίας έως και 13 ώρες (με βάση την αναπαραγωγή βίντεο FHD) ανταποκρίνεται τόσο για μια απαιτητική μέρα στη δουλειά ή ακόμα και τον καναπέ.

 

Το προαιρετικό 4G LTE επιτρέπει γρηγορότερο download, καλύτερη αξιοπιστία και πιο ασφαλείς συνδέσεις έναντι δημόσιου Wi-Fi. Ο υπολογιστής προσφέρει επίσης ένα υπερμεγέθη touchpad ακριβείας και πλούσια συλλογή θυρών, όπως HDMI 2.0 και USB Type-C για εύκολη μεταφορά δεδομένων, επέκταση της οθόνης και φόρτιση άλλων συσκευών.

 

Δεύτερη παράμετρος που κάνει το νέο Pavilion “ξεχωριστό” είναι η έμφαση στην ψυχαγωγία. Πιο συγκεκριμένα, το Pavilion x360 14 συνδυάζει τους τελευταίους επεξεργαστές 10ης γενιάς Intel Core με προαιρετικά γραφικά Iris Plus για την απόδοση που απαιτείται. Εξοπλίζεται με  οθόνες HD ή FHD με μεγαλύτερες αναλογίες οθόνης-σώματος και bezel τριών όψεων, καθώς και διπλά ηχεία, B&O Audio και HP Audio Boost για πιο συναρπαστική εμπειρία.

 

Πέρα από όλα τα παραπάνω δεν πρέπει να ξεχνάμε την συνδεσιμότητα και τις παραμέτρους ασφαλείας. Συνδεθείτε και ξεκινήστε τη μέρα σας γρήγορα με ένα προαιρετικό Wi-Fi 6 και μοντέρνο standby. Επιπλέον, η προαιρετική συσκευή ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων θα σας προσφέρει γρήγορη και εύκολη πρόσβαση εξασφαλίζοντας μια ασφαλή σύνδεση. Παράλληλα, δείξτε τη δημιουργική πλευρά σας με την ταυτόχρονη υποστήριξη πένας και αφής.

 

Το HP Pavilion x360 θα είναι διαθέσιμο σε χρωματικές εκδόσεις natural silver και forest teal από τον Μάιο 2020, ξεκινώντας από τα 499 ευρώ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό