21.5 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

House of Fame: Ο Καλίδης εισέβαλε στην Ακαδημία – Έτσι αποφάσισε να φύγει από το Survivor

Ειδήσεις Ελλάδα

House of Fame: Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τους μαθητές της Μουσικής Ακαδημίας του ΣΚΑΙ – Ο Πάνος Καλίδης εισέβαλε στο σπίτι και αποκάλυψε τους λόγους που τον ώθησαν να αποχωρήσει από το Survivor

Εκτός Survivor 4 βρίσκεται εδώ και μέρες ο Πάνος Καλίδης. Ο γνωστός τραγουδιστής αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο έπειτα από δική του απόφαση. Αμέσως μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα, ο Πάνος Καλίδης μίλησε για όσα δεν έδειξαν ποτέ οι κάμερες του ριάλιτι.

Δυναμική επιστροφή και στα social media για τον τραγουδιστή, ο οποίος πλέον βρίσκεται διαρκώς σε επικοινωνία με τους followers του.

Το απόγευμα της Τετάρτης 31/3 και στο νέο επεισόδιο του House of Fame παρακολουθήσαμε την εισβολή του Πάνου Καλίδη στο σπίτι της Μουσικής Ακαδημίας. Ο τραγουδιστής είχε την ευκαιρία να συναντήσει από κοντά όλους τους μαθητές, έχοντας δίπλα του ως οικοδεσπότη τον Πάνο Μεταξόπουλο.

Φυσικά οι συμμετέχοντες του House of Fame θέλησαν να μάθουν τα πάντα γύρω από το Survivor, αλλά και την απόφασή του να αποχωρήσει από το παιχνίδι, έπειτα από δική του πρωτοβουλία.

«Σε ένα αγώνισμα με έπαθλο επικοινωνίας, όταν είδα αργότερα τα παιδάκια μου και τη γυναικούλα μου να μου μιλάει… ένιωσα το συναίσθημα της νοσταλγίας. “Τι κάνω εγώ εδώ παιδιά;” Και αποχώρησα οικειοθελώς. Δεν μπορούσα να φέρω νίκες. Σκεφτόμουν συνέχεια αυτό. Είχαν αρχίσει να φεύγουν πλέον οι αδύναμοι παίκτες. Εγώ ήμουν από τους πιο αδύναμους και δεν μπορούσα να φέρω πλέον νίκες. Αυτό με πείραξε πάρα πολύ», είπε για την αποχώρησή του από το Survivor.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό