24.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

House of Fame: Εκτός εαυτού ο Μεταξόπουλος – Επικός καβγάς με τον Άρη

Ειδήσεις Ελλάδα

House of Fame: Με εντάσεις και έναν επικό καβγά άνευ προηγουμένου ξεκίνησε η νέα εβδομάδα της μουσικής ακαδημίας του ΣΚΑΪ.

Όπως κάθε Δευτέρα, έτσι και σήμερα, οι καθηγητές – coaches των σπουδαστών αξιολόγησαν την εμφάνιση τους στο live concert της Παρασκευής (23/4).

Όλα ξεκίνησαν όταν ο διευθυντής της μουσικής ακαδημίας, Πάνος Μεταξόπουλος έκανε την κριτική του για τον Άρη Βανταράκη, με εκείνον στη συνέχεια να δίνει τις δικές του απαντήσεις.

Ο Πάνος Μεταξόπουλος ξεκίνησε, λέγοντας: «Αληθεύει ότι μετά το τραγούδι σας πιάσατε την κυρία Πέννυ και της είπατε συγνώμη που δεν έκανα σωστά την τοποθέτηση γιατί σκεφτόμουν τα λόγια; Και είναι αυτή δικαιολογία στη δασκάλα σου; Μάλιστα… Ωραία… Είσαι κακός σε αυτό, πολύ κακός. Για να είσαι επαγγελματίας σε αυτό είσαι πολύ κακός. Στο λέω όσο πιο φιλικά μπορώ. Όταν πνίγομαι από οποιαδήποτε κατάσταση, είτε House of fame είτε οπουδήποτε, τι πρέπει να κάνω; Βγάζω από πάνω την ευθύνη, λέω πως δεν φταίω εγώ και λέω πως άλλος φταίει για το πρόβλημα μου. Άρα για αυτό τον λόγο είναι ανεπίτρεπτη η απάντηση σου βρε Άρη μου».

Με τον Άρη να απαντάει: «Κύριε Μεταξόπουλε, κοιτάξτε λίγο… Επειδή εδώ πέρα υπάρχουν φορές που με αυτά που λέτε συμφωνώ απόλυτα και υπάρχουν φορές θεωρώ ότι είστε πάρα πολύ υπερβολικός σε κάποια πράγματα. Είναι η δική μου άποψη».

Η ένταση συνεχίστηκε όταν ο Άρης είπε την άποψή του για την εμφάνιση της Βένιας, λέγοντας απευθυνόμενος στον Πάνο Μεταξόπουλο: «Πολύ ωραία, κάθισε στη θέση μου Άρη μου! Δεν θα γινόμουν αυτό που κάνω. Εγώ βλέπω την αλήθεια αγόρι μου. Εγώ βλέπω πίσω από σένα».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό