22.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

House of Fame: Έλαμψε η Ελένη Φουρέιρα! Tο σχόλιο του Φοίβου για το φόρεμά της

Ειδήσεις Ελλάδα

House of Fame: Κριτές και καθηγητές, βρέθηκαν ξανά στο πλατό του Live Show, έτοιμοι να παρακολουθήσουν την εξέλιξη των μαθητών της Μουσικής Ακαδημίας…

Άλλο ένα λαμπερό Live Show για τους μαθητές του House of Fame με την Ελένη Φουρέιρα να κάνει εντυπωσιακή είσοδο στο Stage.

Ο Γιάννης Πλούταρχος, η Καίτη Γαρμπή, ο Γιώργος Αρσενάκος και ο Φοίβος βρέθηκαν ξανά στις θέσεις της πιο άπαιχτης κριτικής επιτροπής, έτοιμοι να αξιολογήσουν με τον δικό τους απολαυστικό τρόπο τις εμφανίσεις των σπουδαστών. Και αυτή την Παρασκευή, δίπλα τους βρίσκονται οι καθηγητές τους και ο διευθυντής της Ακαδημίας, Πάνος Μεταξόπουλος ο οποίος έχει και το δικαίωμα της διάσωσης ενός υποψηφίου από τη διαδικασία της αποχώρησης.

Στο αποψινό live concert θα απολαύσουμε τους σπουδαστές και σε μία μοναδική μουσική… μονομαχία! Ο διευθυντής της Ακαδημίας χώρισε τους μαθητές σε δύο ομάδες και κάθε ομάδα θα ερμηνεύσει από ένα medley.

Ποια θα έχει τις καλύτερες επιδόσεις;

Η Μαριάννα Κάρα ψηφίστηκε από τους υπόλοιπους σπουδαστές ως το πρόσωπο που θεωρούν πως δεν έχει θέση στην Ακαδημία και από την βαθμολογία που θα συγκεντρώσει θα της αφαιρεθούν τέσσερις βαθμοί.

Δείτε παρακάτω…

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό