22.1 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Honor Magic V3: Θα έχει ενσωματωμένες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης σε συνεργασία με το Google Cloud

Ειδήσεις Ελλάδα

Το Honor Magic V3 είναι ένα εξαιρετικά λεπτό αναδιπλούμενο smartphone, το οποίο θα έχει πολλές νέες εφαρμογές που βασίζονται σε τεχνητή νοημοσύνη σε συνεργασία με το Google Cloud.

Οι εφαρμογές είναι κάπως παρόμοιες με τις εφαρμογές και τις δυνατότητες από το Galaxy AI ή το πακέτο AI της Google. Το νέο σύνολο εφαρμογών δημιουργήθηκε σε συνεργασία με το Google Cloud, επομένως αυτές οι εφαρμογές θα φαίνονται κάπως οικείες.

Το Magic V3 θα διαθέτει AI Eraser, Face-to-Face Translation και Honor Notes Live Translation. Αυτές οι λειτουργίες θα είναι διαθέσιμες πριν από την παγκόσμια κυκλοφορία του τηλεφώνου στην IFA στο Βερολίνο φέτος. Το AI Eraser μοιάζει πολύ με το Magic Editor της Google και μπορεί να αφαιρέσει άτομα από μια φωτογραφία.

Η ζωντανή μετάφραση του Honor Notes είναι επίσης παρόμοια με τη δυνατότητα του Galaxy AI. Ακούει και εντοπίζει τη γλώσσα και στη συνέχεια τη μεταγράφει σε μια καθαρή σημείωση. Η λειτουργία Μετάφραση Πρόσωπο με Πρόσωπο σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε την εξωτερική οθόνη του αναδιπλούμενου για την εμφάνιση μεταφρασμένης ομιλίας.

Επίσης, θα έχετε μια “Μαγική Πύλη” στο MagicOS 8 που θα σας επιτρέπει να ανοίγετε δύο εφαρμογές ταυτόχρονα σε λειτουργία πολλαπλών εργασιών. Αυτά τα χαρακτηριστικά θα είναι διαθέσιμα στο Magic V3 κατά την παγκόσμια κυκλοφορία του.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό