35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Hellas Direct: Αλλάζει εμφάνιση για τα καλά με νέα εταιρική ταυτότητα

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Hellas Direct, η εταιρία που αλλάζει την ασφάλεια για τα καλά, έχει νέα εταιρική ταυτότητα και νέο website. Ολοκληρώνοντας τον κύκλο ανανέωσης του corporate identity της, η εταιρία αλλάζει την εμφάνισή της και στην ιστοσελίδα της ώστε η αγορά ασφάλειας online να είναι ακόμα πιο εύκολη, άμεση και ξεκάθαρη.

Το νέο visual identity στο site της Hellas Direct αντικατοπτρίζει τη φιλοσοφία της εταιρίας για ασφάλεια προσιτή σε όλους με απλό και αξιόπιστο τρόπο. Η ανανεωμένη αισθητική και τα φιλικά στοιχεία δημιουργούν στους χρήστες μια ευχάριστη εμπειρία που ξεχωρίζει για την άνετη πλοήγηση.

Μέσα από το website της Hellas Direct η αγορά ασφάλειας γίνεται ακόμα πιο εύκολη. Με λίγα απλά κλικ, οι επισκέπτες του μπορούν να βρουν την ασφαλιστική κάλυψη που τους ταιριάζει αλλά και χρηματοδοτικές λύσεις για τα έξοδα του οχήματός τους, έχοντας πάντα στη διάθεσή τους την υποστήριξη μιας έμπειρης και φιλικής ομάδας εξυπηρέτησης.

Η Hellas Direct, η digital ασφαλιστική εταιρία επόμενης γενιάς που στηρίζεται στην τεχνολογία και την ανάλυση δεδομένων, κλείνει πλέον 12 χρόνια λειτουργίας και έχει περισσότερους από 1 εκατ. ασφαλισμένους. Προσφέρει ασφάλεια αυτοκινήτου, μηχανής και σπιτιού ενώ στηρίζει συνολικά το οικοσύστημα της κινητικότητας παρέχοντας και χρηματοδοτικές υπηρεσίες.

Δραστηριοποιείται σε τρεις χώρες, Ελλάδα, Κύπρο και Ρουμανία και ετοιμάζεται για το επόμενο άνοιγμά της σε νέες αγορές. Με την υποστήριξη πολύ σημαντικών επενδυτών έχει πλέον συγκεντρώσει 66 εκατ. ευρώ σε κεφάλαια. Το 2023 βραβεύτηκε από τους Financial Times για 4η φορά ως μία από τις 1000 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρίες στην Ευρώπη. 

Δώδεκα χρόνια τώρα, η Hellas Direct πρωτοπορεί στην ασφαλιστική αγορά καινοτομώντας στην τεχνολογία, λαμβάνοντας βραβεία στην εξυπηρέτηση και κάνοντας άλματα στην ταχύτητα αποζημίωσης. Η νέα εταιρική ταυτότητά της αποτελεί ένα ακόμα βήμα προς την κατεύθυνση της ποιοτικής εξυπηρέτησης που δημιουργεί εμπιστοσύνη σε όλα τα στάδια επιλογής και αγοράς ασφαλιστικών υπηρεσιών.

Εδώ το βίντεο παρουσίασης της νέας VI.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό