30.5 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Head to Head για το Πορτογαλία – Τσεχία: Η απόλυτη σύγκριση μεταξύ Μπρούνο Φερνάντες και Τόμας Σούτσεκ

Ειδήσεις Ελλάδα

Το Gazzetta σε συνεργασία με τη Novibet σας φέρνουν τα Opta Points για την απόλυτη σύγκριση των μεταλύτερων πρωταγωνιστών των δύο ομάδων.

Η Πορτογαλία μπαίνει στη μάχη του Εuro απέναντι στην Τσεχία και το Gazzetta με τη Novibet αναλύουν τους παίκτες που ξεχωρίζουν από τις δύο ομάδες με βάση τα Opta Points που συγκέντρωσαν μέσα στη σεζόν.

@gazzetta.gr Το μεγάλο ματς της πέμπτης ημέρας του ΕURO 2024 είναι φυσικά το Πορτογαλία – Τσεχία και το #gazzettagr σε συνεργασία με τη @novibet αναλύουν τα πεπραγμένα των πρωταγωνιστών τους με βάση το σύστημα των Opta Points. Ο Μπρούνο Φερνάντες και ο Τόμας Σούτσεκ είναι οι παίκτες που ξεχωρίζουν από τις δύο ομάδες. Ποιος θα επικρατήσει στο χορτάρι στο τέλος του παιχνιδιού; O @thansarr αναλύει. 📸: nstafilms #headtohead #euro2024 #optapoints #novibet #novi #novibetTHELO #noviapp ♬ πρωτότυπος ήχος – gazzetta.gr

Ο Μπρούνο Φερνάντες είναι ο Πορτογάλος με τους περισσότερους Opta Points, συγκεντρώνοντας 932.8. Από την άλλη πλευρά, για τη Τσεχία ξεχωρίζει ο Τόμας Σούτσεκ, ο οποίος είχε 463.6 Opta Points.

Κάθε αγωνιστική μέρα του Euro, το Gazzetta με τη Novibet θα αναλύει τους παίκτες που ξεχωρίζουν με βάση τα Opta Points. Μείνετε συντονισμένοι!

Advertorial

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό