23.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

HBO Max και Discovery+ συγχωνεύονται σε μία υπηρεσία την επόμενη χρονιά

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Warner Bros Discovery πραγματοποίησε την earning call για το δεύτερο τρίμηνο και ο Διευθύνων Σύμβουλος Da Zaslav επιβεβαίωσε τα νέα σχέδια του κολοσσού για τις streaming πλατφόρμες. Το HBO Max και το Discovery+ θα συγχωνευθούν σε μία υπηρεσία που θα είναι διαθέσιμη από το καλοκαίρι του 2023.

Η κίνηση αυτή πηγάζει στα προβλήματα απόδοσης του HBO Max, καθώς εμφανίζονταν συχνά σφάλματα όταν προβαλλόταν κάποιο μεγάλο πρόγραμμα. Ο Zaslav επιβεβαίωσε ότι το Discovery+ θα είναι ο πυρήνας της νέας πλατφόρμας streaming λόγω της ανώτερης tech stack, ενώ ολόκληρος ο κατάλογος HBO Max θα μεταφερθεί.

Η Warner Bros Discovery ανέφερε καθαρή ζημία 3,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων για το δεύτερο τρίμηνο και αυτό επέφερε περικοπή δαπανών για νέα project. Οι επερχόμενες ταινίες Batgirl and Scoob!: Holiday Haunt μπήκαν στο συρτάρι νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

Η εταιρεία απέκτησε συνολικά 1,7 εκατομμύρια συνδρομητές και στις δύο πλατφόρμες τους τελευταίους τρεις μήνες και σύμφωνα με πληροφορίες μετρά 92,1 εκατομμύρια συνδρομητές παγκοσμίως. Ο στόχος που έχει θέσει είναι να έχει 130 εκατομμύρια συνδρομητές έως το 2025.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό