18.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Hamilton: Λάθος στήσιμο έκανε το μονοθέσιο πολύ νευρικό

Ειδήσεις Ελλάδα

O Lewis Hamilton ήταν από τους αρνητικούς πρωταγωνιστές των κατατακτηρίων του Grand Prix της Σαουδικής Αραβίας, μιας και ο Βρετανός πιλότος δεν κατάφερε να προκριθεί στο Q2, σημειώνοντας το 16ο χρόνο.
Ο ίδιος σε δηλώσεις του παραπονέθηκε για έλλειψη ισορροπίας που προκλήθηκε από τις αλλαγές που έκαναν μετά τις τρίτες ελεύθερες δοκιμές.
Απλά πάλεψα με την ισορροπία του αυτοκινήτου. Δεν είμαι εκεί που θέλω να είμαι. Είναι κάτι στο στήσιμο του μονοθεσίου. Φαινόταν καλό στο FP3 και προσπαθήσαμε να προχωρήσουμε με παρόμοια κατεύθυνση στις κατατακτήριες. Ίσως κάναμε υπερβολικές αλλαγές και το αυτοκίνητο πλέον δεν μπορεί να οδηγηθεί. Είναι τόσο νευρικό.

Με το μονοθέσιο να βρίσκεται πλέον σε καθεστώς parc ferme, οι μηχανικοί της Mercedes δεν μπορούν να προχωρήσουν σε αλλαγές στο στήσιμο χωρίς ο Hamilton να να αναγκαστεί να ξεκινήσει τον αυριανό αγώνα από το pitlane.
Θα έχω το ίδιο μονοθέσιο που είχα στις κατατακτήριες, οπότε δεν προβλέπω να μπορέσω να βρεθώ στις μπροστά θέσεις, αλλά θα τα δώσω όλα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό