16.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Hamilton: Είχα δίκιο – Autoblog.gr

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Lewis Hamilton δήλωσε πως η απόφαση της Mercedes να εγκαταλείψει την Zero Sidepod σχεδιαστική της φιλοσοφία για το 2023, αποδεικνύει ότι οι ανησυχίες του ήταν σωστές.
Ο Hamilton, που μετά από μια απογοητευτική εμφάνιση στο πρώτο GP της σεζόν στο Μπαχρέιν, είχε πει πως η Mercedes δεν τον άκουσε για την εξέλιξη του μονοθεσίου, δήλωσε μετά το GP της Σαουδικής Αραβίας:
Είμαι από εκείνους τους ανθρώπους που τους αρέσει να έχουν πάντα δίκιο, αλλά δεν έχω πάντα δίκιο, αλλά σε αυτό το σενάριο είχα δίκιο. Λοιπόν ήταν καλό, ήταν σαν τα λέμε: “Στο είχα πει”.
Είναι μια ομαδική συνεργασία. Στο τέλος της ημέρας είμαι ο οδηγός και όχι ο σχεδιαστής, αλλά είμαι η πύλη για την απόδοση του αυτοκινήτου, επομένως απλώς εργαζόμαστε για να εμπιστευόμαστε συνεχώς ο ένας τον άλλον σε αυτό που προσπαθούμε να ανταποδώσουμε.

Με ακούνε, εννοώ, κοιτάξτε τι επιτυχία είχαμε όλα αυτά τα χρόνια, οπότε ακούμε ο ένας τον άλλον. Είχαμε τις διαφωνίες μας και αυτό είναι αναπόφευκτο στις σχέσεις.
Αυτό που είναι σημαντικό είναι να το αποδεχτείς, “εντάξει, έκανα λάθος” ή “έκανες λάθος” ή ό,τι άλλο είναι, και μετά ως ομάδα να δούμε πως μπορούμε να το διορθώσουμε. Τι χρειάζεται να κάνουμε; Πόση ενέργεια θα βάλουμε σε αυτό;

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό