18.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Hamilton: Δεν σκοπεύω να βγάλω τα σκουλαρίκια μου

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Lewis Hamilton κατέστησε σαφές πως δεν πρόκειται να συμμορφωθεί με τους κανονισμούς και θα συνεχίζει να φορά το σκουλαρίκι στη μύτη και στο αυτί του κατά τη διάρκεια που οδηγεί το μονοθέσιο του.
Η FIA έχει δώσει στον Hamilton εξαίρεση δύο αγώνων, επιτρέποντάς του να συνεχίσει να φοράει κοσμήματα που “δεν μπορεί να αφαιρέσει εύκολα”, καθώς ο Βρετανός έχει τονίσει ότι το σκουλαρίκι στη μύτη και το ένα στο αυτί του είναι συγκολλημένα. Ωστόσο, η FIA επαναλαμβάνει στον Hamilton πως ο κανονισμός αφορά την ασφάλεια και όχι την προσωπική του έκφραση, με την εξαίρεση προς τον Hamilton να λήγει στο GP του Μονακό.

Την περασμένη Παρασκευή, ο Hamilton θέλοντας να τρολάρει την FIA, εμφανίστηκε στη συνέντευξη τύπου του GP του Μαϊάμι φορώντας σκουλαρίκια, τέσσερα κολιέ, τρία ρολόγια, βραχιόλια και 8 δαχτυλίδια.
Ο Βρετανός δήλωσε πως δεν καταλαβαίνει γιατί επιτρέπονται οι βέρες και δεν του επιτρέπουν να φορά σκουλαρίκια, λέγοντας πως η FIA θα του δώσει εξαίρεση για όλους τους επόμενους αγώνες και πως μάλιστα στην επόμενη συνέντευξη τύπου θα φορά 4 ρολόγια.

Ο Toto Wolff είπε πως η απαγόρευση των κοσμημάτων ήταν αντικείμενο άμεσης συζήτησης μεταξύ του Hamilton και του προέδρου της FIA, Mohammed Ben Sulayem.
Νομίζω ότι αυτό που χρειαζόταν ήταν ένας διάλογος μεταξύ του Lewis και του Mohammed. Είναι σαφές ότι οι κανονισμοί είναι εδώ για να προστατεύουν τους οδηγούς. Από την άλλη πλευρά, πρέπει να διατηρήσουμε τη δυνατότητα για τη διαφορετικότητα και τους τρόπους προσωπικής έκφρασης.
Γνωρίζουμε ότι αυτό είναι σημαντικό για τον Lewis και χωρίς να θέλω να υπεισέλθω σε λεπτομέρειες, είμαι σίγουρος ότι θα βρεθεί λύση.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό