23.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Hailey Bieber-Selena Gomez: Τέλος η κόντρα μεταξύ τους

Ειδήσεις Ελλάδα

Σύσσωμο το διαδίκτυο έχει εναντιωθεί στη Hailey Bieber για χάρη της Selena Gomez. Οι δύο γυναίκες έχουν «βαρύ» παρελθόν, καθώς θεωρούνταν για χρόνια «αντίπαλες», λόγω του Justin Bieber.

Πρόσφατα, ανάρτηση της Hailey Bieber που θεωρήθηκε προσβλητική για την εμφάνιση της Gomez, έκανε το κοινό της πρώην του Bieber να κάνει κόμμα εναντίον της. Μέσα σε λίγες μέρες, η Selena Gomez έφτασε στην κορυφή του Instagram με 400 εκατομμύρια φαν, ενώ από την άλλη η Hailey Bieber έχασε μεγάλη μερίδα των ακολούθων της.

Η δημοσίευση της Selena GomezΜε μία ανάρτησή της σε story της στο Instagram, η Selena Gomez τους εξήγησε πως η ίδια ποτέ δεν ήθελε κάτι τέτοιο και προτιμά να δίνει στους άλλους το σωστό παράδειγμα, με ευγένεια και καλοσύνη.

«Η Hailey Bieber επικοινώνησε μαζί μου και μου ανέφερε πως λαμβάνει απειλές για τη ζωή της, αρνητικότητα και μίσος. Τίποτα από αυτά δεν είναι αυτό που πρεσβεύω. Κανείς δεν θα έπρεπε να αντιμετωπίζεται με μίσος ή εκφοβισμό. Εγώ πάντα παλεύω για την καλοσύνη και πραγματικά, θέλω όλο αυτό να σταματήσει», έγραψε.

Για να την ευχαριστήσει, η Hailey Bieber ανάρτησε και εκείνη ένα Instagram story, γράφοντας:

«Θέλω να ευχαριστήσω τη Selena που μίλησε ανοιχτά, καθώς εκείνη και εγώ συζητάμε τις τελευταίες εβδομάδες πώς να ξεπεράσουμε αυτή τη συνεχιζόμενη κατάσταση ανάμεσα σε εκείνη και εμένα. Οι τελευταίες εβδομάδες ήταν πολύ δύσκολες για όλους τους εμπλεκόμενους και εκατομμύρια άνθρωποι βλέπουν τόσο πολύ μίσος γύρω από αυτό, το οποίο είναι εξαιρετικά επιβλαβές.

Ενώ τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι ένας απίστευτος τρόπος για να συνδεθούμε και να δημιουργήσουμε κοινότητα, στιγμές όπως αυτή δημιουργούν μόνο ακραίο διχασμό αντί να φέρνουν τους ανθρώπους κοντά. Τα πράγματα μπορούν πάντα να βγουν από το πλαίσιο ή να ερμηνευτούν διαφορετικά από ό,τι προορίζονταν.

Όλοι πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί σχετικά με το τι δημοσιεύουμε και τι λέμε, συμπεριλαμβανομένου και εμού. Στο τέλος, πιστεύω ότι η αγάπη θα είναι πάντα μεγαλύτερη από το μίσος και την αρνητικότητα και ότι υπάρχει πάντα μια ευκαιρία να συναντάμε ο ένας τον άλλον με περισσότερη ενσυναίσθηση και συμπόνια».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό