15.9 C
Athens
Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024

H Zendaya είναι η βασίλισσα του method dressing και έκανε το δικό της tribute στη μοναδική Cher

Ειδήσεις Ελλάδα

Το αποκαλυπτικό ολόχρυσο vintage look από τον Bob Mackie.

Το method dressing έχει γίνει το νέο φαινόμενο στο κόκκινο χαλί του Hollywood. Οι περισσότερες stars του πλανήτη κάνουν τις εμφανίσεις τους πλέον με βάση το στυλ των ρόλων που ενσαρκώνουν στη μεγάλη οθόνη, αν μιλάμε για ηθοποιούς, ή ακολουθούν το στυλ της μουσικής τους, βλέπε Beyonce, αν μιλάμε για performers. Και αν ανατρέξει κανείς στην αρχή αυτής της τάσης θα βρει γραμμένα δίπλα της τα ονόματα των Zendaya και Law Roach. Το πιο δυνατό δίδυμο της μόδας αυτή τη στιγμή κάνει τη δική του «παρέλαση» στα μεγαλύτερα red carpets του κόσμου, κάνοντας το method dressing κανονική επιστήμη. To Σάββατο η 28χρονη ηθοποιός βρέθηκε στην 39η τελετή του Rock and Roll Hall of Fame και απέδωσε τον καλύτερο φόρο τιμής στη Cher.

Δεν υπάρχει φθινόπωρο χωρίς ένα πλεκτό φόρεμα: Τα 6 trends που πρωταγωνιστούν φέτος

H Zendaya με vintage look ντύθηκε Cher!

Όλοι θυμόμαστε τις iconic εμφανίσεις της Cher από τη δεκαετία του 1970 και αυτό δεν έχει καμία σχέση με την ηλικία. Η 78χρονη σήμερα ντίβα της μουσικής εκτός από καλλονή υπήρξε μία από τις πιο επιδραστικές προσωπικότητες στον κόσμο της μόδας με τα looks της on και off stage να αφήνουν ιστορία. Και η Zendaya την υποδέχτηκε στη σκηνή σε μία ιδιαίτερα τιμητική βραδιά για έναν ζωντανό θρύλο της μουσικής.

1972: Η Cher ποζάρει σε ένα πορτρέτο της. (Photo by Michael Ochs Archives/)

Η Zendaya θέλησε όμως να τιμήσει με τον τρόπο της το icon Cher και κάπως έτσι αντέγραψε ένα look της από το 1972, όταν η ίδια είχε ποζάρει με ένα εκπληκτικό φόρεμα με cut outs και τα συγκλονιστικά μακριά μαλλιά της πιασμένα σε ponytail.

https://www.instagram.com/reel/DBU2JlyM1YL/

O Law Roach βρήκε για την Zendaya ένα vintage look από τον Bob Mackie, που είχε τα ίδια συγκλονιστικά cut outs με το 70s outfit της Cher, μόνο που ήταν ακόμα πιο αποκαλυπτικό στο μπούστο. Το ολόχρυσο φόρεμα με τα εντυπωσιακά κεντήματα συμπληρώθηκε από μία ultra maxi καμπαρντίνα σε λευκό με χρυσές, sparkly λεπτομέρειες στα τελειώματα.

Η Zendaya άφησε τα μαλλιά της κάτω σε ένα τέλειο ίσιωμα που θύμισε φυσικά το αξέχαστο μαλλί της Cher που προσπάθησαν πολλές να αντιγράψουν, ενώ τα αξεσουάρ της περιορίστηκαν σε δύο χρυσά βραχιόλια και ένα ζευγάρι ολόχρυσες γόβες Christian Louboutin.

(AP Photo/Chris Pizzello)

: Invision

(AP Photo/Chris Pizzello)

: Invision

(AP Photo/Chris Pizzello)

: Invision

(AP Photo/Chris Pizzello)

: Invision

Φούστα + μπότες: Η Ζέτα Μακρυπούλια έκανε τον πιο stylish συνδυασμό αφιερωμένο στα neutrals

(AP Photo/Chris Pizzello)

Invision

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό