16.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

H Tina Turner και ο 16 χρόνια νεότερος σύζυγός της απέκτησαν τον δικό τους παράδεισο στην Ελβετία

Ειδήσεις Ελλάδα

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022, 15:30

Η «βασίλισσα του ροκ εντ ρολ»  Tina Turner  και ο σύζυγός της φέρονται να αγόρασαν μία έκταση 24.000 τετραγωνικών μέτρων με 10 κτίρια, πισίνα και προβλήτα σκαφών στη λίμνη της Ζυρίχης αξίας σχεδόν 68 εκατομμυρίων ευρώ. 

Ο σύζυγος τής σταρ, Erwin Bach, δήλωσε στην εφημερίδα Handelszeitung, ότι την απέκτησαν τον Σεπτέμβριο και βρίσκεται στο χωριό Staefa. Πρόσθεσε επίσης ότι ήταν ένα «λογικό βήμα» αφού πλέον έχουν την ελβετική υπηκοότητα και «αισθάνονται πολύ άνετα στην Ελβετία. Αλλά λόγω της πανδημίας και των συνεπειών της, εμείς – όπως και πολλοί άλλοι Ελβετοί – δυστυχώς απέχουμε από τα ταξίδια».

Ελβετικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι θα είναι γείτονες με τον Ελβετό σούπερ σταρ του τένις Roger Federer, ο οποίος φέρεται επίσης να ενδιαφέρθηκε για  το ακίνητο προτού καταλήξει σε ένα άλλο ανατολικότερα κατά μήκος της λίμνης.

Στα 73 της χρόνια η Tina Turner αποφάσισε να παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιάς της και κατά 16 χρόνια νεότερο σύντροφό της Erwin Bach με τον οποίο ζει στην Ελβετία από το 1994, σύμφωνα με το ΑP.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό