15.6 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

H tech προσφορά που δεν πρέπει να χάσεις: Και laptop και tech earbuds μαζί (δωράκι αξίας 129 Ευρώ!!)

Ειδήσεις Ελλάδα

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως την περίοδο που πέρασε, η τεχνολογία έγινε η καλύτερή σου φίλη, τόσο σε ό,τι αφορά στον τρόπο που διασκεδάζεις όσο και το πώς εργάζεσαι, εμπλουτίζεις τις γνώσεις σου και εξελίσσεις τις δεξιότητές σου.

Ακόμη και αν δεν ήσουν tech girl ή gadget lover, κλήθηκες να μείνεις σπίτι και χρειάστηκε να στραφείς στην τεχνολογία προκειμένου να συνεχίσεις να φέρνεις εις πέρας τις υποχρεώσεις σου και να απολαμβάνεις την καθημερινότητά σου. Κάπως έτσι, έγινες «αστέρι» στην τηλεργασία και τα επαγγελματικά calls, άρχισες να γυμνάζεσαι με τη βοήθεια fitness εφαρμογών και ανακάλυψες τη γοητεία των podcasts και των audio books.

Εκτός όμως από το γεγονός ότι η τεχνολογία μπορεί να αποτελέσει έναν πραγματικά πολύτιμο «σύμμαχό» σου, αυτό που συνειδητοποίησες φέτος την άνοιξη είναι ότι χρειάζεται να αναβαθμίσεις ή να ανανεώσεις ASAP τον τεχνολογικό σου εξοπλισμό και συγκεκριμένα, το laptop σου.

Πώς θα κάνεις την πιο εξελιγμένη και value for money επιλογή

Πώς μπορείς να είσαι σίγουρη όμως, ότι θα κάνεις την πιο τεχνολογικά εξελιγμένη και value for money επιλογή; Η αναζήτηση ενός laptop δεν είναι εύκολη υπόθεση. Για να διευκολύνουμε, λοιπόν, το αγοραστικό σου «ταξίδι» και να αναβαθμίσουμε και εμείς τεχνολογικά την καθημερινότητά μας, κάναμε μια έρευνα και βρήκαμε την πιο συμφέρουσα digital προσφορά για laptop που «τρέχει» αυτή τη στιγμή στην ελληνική αγορά.

Ρίξε, λοιπόν, μια «ματιά» στην πρότασή μας και ανέλαβε δράση. Διότι η tech προσφορά που ανακαλύψαμε λήγει στις 22 Μαΐου και καλό είναι να πραγματοποιήσεις άμεσα την προπαραγγελία σου, αφού δεν έχουν μείνει και πολλά κομμάτια. Εμείς, πάντως, κάναμε ήδη το preorder μας για το νέο HONOR MagicBook 15.

Γιατί να κάνεις και εσύ το preorder σου για να αποκτήσεις τώρα το HONOR MagicBook 15; Υπάρχουν πολλοί λόγοι που κάνουν το συγκεκριμένο laptop να ξεχωρίζει. Αυτή τη στιγμή όμως, ο πλέον σημαντικός είναι πως αν κάνεις την προπαραγγελία σου για το συγκεκριμένο laptop μέχρι τις 22 Μαΐου, θα λάβεις μαζί του δώρο τα Honor Magic Earbuds. Πράγματι, αν πραγματοποιήσεις τώρα ένα preorder για το HONOR MagicBook 15, θα κερδίσεις και τα εκπληκτικά, hi-tech ακουστικά της Honor -και αυτή είναι σίγουρα μια από τις πιο «έξυπνες» και value for money προσφορές για laptop που μπορείς να βρεις αυτή την περίοδο. 

Φυσικά, το ίδιο το HONOR MagicBook 15 αποτελεί από μόνο του μια εξαιρετική tech επιλογή, αφού διαθέτει λεπτό και ελαφρύ σχεδιασμό που σου επιτρέπει να το παίρνεις μαζί σου παντού, ενώ μεταξύ άλλων, προσφέρει και εντυπωσιακή εμπειρία θέασης για να παρακολουθείς σε αυτό τις αγαπημένες σου σειρές.

Στα δικά μας plus για το συγκεκριμένο laptop, βέβαια, περιλαμβάνεται το γεγονός ότι μας επιτρέπει να εργαζόμαστε ξεκούραστα και χωρίς διακοπές χάρη στην TÜV Rheinland οθόνη του, που μειώνει σημαντικά το μπλε φως το οποίο επηρεάζει και κουράζει τα μάτια και φυσικά, το ότι ξεκλειδώνει με ένα άγγιγμα και η μπαταρία του έχει πολύ μεγάλη διάρκεια. Τι άλλο θα μπορούσαμε να ζητήσουμε από ένα laptop; Ίσως τα Honor Magic Earbuds τα οποία μας έρχονται τώρα «πακέτο» με το HONOR MagicBook 15.

Αυτή είναι η πιο value for money προσφορά που θα βρεις αν ψάχνεις άμεσα για laptop και αν δεν θέλεις να τη χάσεις, καλό είναι να βιαστείς. Κάνε online την προπαραγγελία σου και πάρε σειρά για να αποκτήσεις το HONOR MagicBook 15, αμέσως μόλις κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά. Προλαβαίνεις να κάνεις το preorder σου εδώ μέχρι τις 22. Διότι και laptop και tech ασυρματά ακουστικά στην τιμή του ενός, δεν θα βρεις εύκολα ξανά!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό