22.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

H Suzuki ετοιμάζει έκδοση crossover για το Swift;

Ειδήσεις Ελλάδα

Η μόδα των crossover φαίνεται ασταμάτητη με όλους τους κατασκευαστές να προσπαθούν να φέρουν όσο γίνεται περισσότερα μοντέλα σε κάθε είδους υποκατηγορία.
Μεταξύ αυτών και η Suzuki η οποία έχει ήδη σημαντική παρουσία στα κάθε τύπου SUV, και η οποία σύμφωνα με φήμες που κυκλοφορούν ευρέως ετοιμάζεται να φέρει άλλο ένα τέτοιο αυτοκίνητο στην αγορά.
Οι φήμες αυτές, όσο και αν ακούγονται παράδοξες, θέλουν την Suzuki να ετοιμάζει ένα crossover πάνω στο Swift, το οποίο αναμένεται να παρουσιαστεί η νέα γενιά του μέσα στο 2022.
Το νέο Swift θα βασίζεται πάνω σε μία νέα εξελιγμένη πλατφόρμα και θα έχει αρκετά αναβαθμισμένη παρουσία σε ότι αφορά τις διαστάσεις και την σχεδίαση.
Κατά πάσα πιθανότητα θα ονομάζεται Swift Sport και σύμφωνα με τις φήμες αναμένεται να παρουσιαστεί μέσα στο 2024, με κινητήρα 1,4 turbo και mild υβριδικό σύστημα των 48V. Θα έχει όπως είναι φυσικό μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος και προφανώς θα είναι πιο πρακτικό στο σαλόνι του.
Υπάρχει επίσης και η πιθανότητα να εφοδιάζεται με το σύστημα τετρακίνησης AllGrip AWD της Suzuki. Το μοντέλο αυτό, αν όντως υπάρξει θα είναι η γέφυρα μεταξύ του μικρότερου Ignis και του μεγαλύτερου Vitara.
Μία ακόμα εκδοχή για το νέο crossover της Suzuki είναι να βασιστεί πάνω στο Toyota Yaris Cross με διαφορετικά σήματα, κάτι που έχει γίνει τελευταία με αρκετά μοντέλα της εταιρίας που έρχονται και στην Ευρώπη. Μένει να δούμε ποιο από όλα αυτά τα σενάρια θα επιβεβαιωθεί και στην πράξη.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό