26.9 C
Athens
Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024

H Stoiximan αφηγείται τη δική σου ιστορία σε κάθε EURO

Ειδήσεις Ελλάδα

Το τηλεοπτικό σποτ της Stoiximan για το EURO 2024, προκαλεί νοσταλγία για τις «απίθανες στιγμές» που ήδη έζησες, αλλά και ανυπομονησία γι’ αυτές που περιμένεις.

Για το ελληνικό κοινό του ποδοσφαίρου, ανα τέσσερα χρόνια υπάρχει μια μαγική διαδικασία κάθε Ιούνιο. Βλέποντας το νέο σποτ της Stoiximan, επίσημου χορηγού του UEFA EURO 2024, θα θυμηθείς όλα τα μέρη στα οποία παρακολούθησες τις απίθανες στιγμές αυτής της διοργάνωσης.

Ανάλογα με το ποια είναι η εποχή σου και η γενιά σου, θα κι βρεις ένα χρονικό σημείο να ταυτιστείς με όσα θα δεις σε αυτή την εξαιρετική αποτύπωση της πιο όμορφης καλοκαιρινής ποδοσφαιρικής ιστορίας, που λογικά κάπου έχεις ζήσει κι εσύ.

Οι αναμνήσεις αρχίζουν από το γκολ του Φαν Μπάστεν το 1988 και τερματίζουν στον ιταλικό θρίαμβο του 2020. Η μνήμη σου θα σταματήσει σε όλους τους ενδιάμεσους σταθμούς με ειδική αναφορά στο πιο έντονο συναισθηματικά EURO απ’όλα, αυτό του καλοκαιριού του 2004.

Με συναισθηματική ματιά, η μια γενιά διαδέχεται την άλλη μέσα στο τηλεοπτικό σποτ κι εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις, πέρα από το να το απολαύσεις, είναι να βρεις τον εαυτό σου και τη δική σου ιστορία μέσα σε αυτό. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό