31.6 C
Athens
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

H Samsung “τη λέει” στην Apple με τη νέα της διαφήμιση

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Samsung χρησιμοποίησε στο νέο της σποτ το γεγονός ότι η Apple κατάφερε να αναστατώσει πολλούς ανθρώπους με τη διαφήμιση “Crush” που αποκάλυψε την περασμένη εβδομάδα.

Σε αυτή, η Apple έσπασε όργανα, παιχνίδια arcade και γλυπτά με ένα νέο γυαλιστερό iPad Pro με οθόνη OLED και αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη, με ένα στέλεχος να λέει ότι “έχασε το στόχο”.

Από τη μία πλευρά, πολλοί, μεταξύ των οποίων και ο ηθοποιός Hugh Grant, εντόπισαν μια ελαφρώς υπερβολική αναπαράσταση, προσβλητική για την τέχνη, τα πνευματικά δικαιώματα και το παρελθόν, που τροφοδοτείται από τη δύναμη των παραγωγικών εργαλείων τεχνητής νοημοσύνης. Από την άλλη, υπήρχαν οι άνθρωποι που δεν έβλεπαν κάποιο φάουλ από την Apple.

Σε απάντηση, ο λογαριασμός Samsung Mobile στο X δημοσίευσε αυτό το βίντεο με το hashtag “UnCrush”, το οποίο δημιουργήθηκε από την BBH USA και σκηνοθέτησε ο Zen Pace.

Δείχνει μια γυναίκα να πατάει πάνω από τα συντρίμμια και τη χυμένη μπογιά που θυμίζει το τέλος της διαφήμισης της Apple και να κάθεται για να παίζει νότες σε μια κιθάρα υποβοηθούμενη με κάποιο τρόπο από τις νότες που εμφανίζονται στο Galaxy Tab S9 της και τη δύναμη του Galaxy AI.

We would never crush creativity. #UnCrush pic.twitter.com/qvlUqbRlnE

— Samsung Mobile US (@SamsungMobileUS) May 15, 2024

Όπως και να χει, είναι κάπως διασκεδαστικό να βλέπεις τη Samsung να προσπαθεί να πικάρει την Apple. Το τμήμα μάρκετινγκ της Samsung συνήθιζε να ειδικεύεται σε αυτά τα πράγματα, τα οποία οι δικηγόροι της εταιρείας υποστήριζαν ότι «τρέλαναν την Apple», αλλά φαινόταν να έχει ξεμείνει από βενζίνη μετά τη διαγραφή διαφημίσεων σχετικά με τα iPhone που έριχναν τον προσαρμογέα φόρτισης στο κουτί. Πιο πρόσφατες προσπάθειες, όπως μια δοκιμαστική μονάδα Galaxy που βασίζεται σε πρόγραμμα περιήγησης για κατόχους iPhone, δεν έκαναν το ίδιο γκελ στο κοινό.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό