35 C
Athens
Πέμπτη, 20 Ιουνίου, 2024

H Rosie Huntington-Whiteley με εκρού φόρεμα Mango

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Rosie Huntington-Whiteley βρέθηκε πρόσφατα στις Κάννες για το Φεστιβάλ Κινηματογράφου και έκλεψε τις εντυπώσεις για άλλη μια φορά με την εμφάνισή της.

Η ίδια απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό τη στιγμή που έφευγε από το ξενοδοχείο όπου διέμενε, την περασμένη Δευτέρα και ήταν πολύ εντυπωσιακή με το εκρού φόρεμα της.

Συγκεκριμένα, το μοντέλο εθεάθη με ένα μακρυμάνικο maxi εκρού φόρεμα από τα Mango με μεγάλο ντεκολτέ, κρίκο στο τελείωμα του και σκίσιμο στους μηρούς. Το look ολοκλήρωσε με nude πέδιλα Luce Minimale που δένουν στον αστράγαλο, κόστους 199 δολαρίων, clutch τσαντάκι Bottega Veneta στην ίδια απόχρωση, που κοστίζει 2.400 ευρώ και χρυσά κοσμήματα Tiffany and Co.

Επίσης πρόσθεσε γυαλιά ηλίου Aviator στιλ, 360 ευρώ. Το εκρού κομψό φόρεμα ανήκει στην capsule συλλογή της Mango, κοστίζει 220 ευρώ και είναι ιδανικό για πολλές περιστάσεις και events του καλοκαιριού.

Η 37χρονη Rosie Huntington-Whiteley και ο Jason Statham, είναι μαζί από το 2010 και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Τζακ Όσκαρ, το 2017 και την Ιζαμπέλα στις 2 Φεβρουαρίου του 2022. Και οι δύο φροντίζουν να κρατούν την ιδιωτική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και να απολαμβάνουν την ζωή με τα παιδιά τους.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό