24.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

H Oppo ετοιμάζει τη νέα ναυαρχίδα της σε συνεργασία με την Kodak

Ειδήσεις Ελλάδα

Η επόμενη ναυαρχίδα της Oppo αναμένεται να δίνει έμφαση στο φωτογραφικό κομμάτι, όπως προκύπτει από τη συνεργασία με την Kodak. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για δύο κάμερες στα 50 Megapixel, με αισθητήρες Sony.

Στο εσωτερικό της ναυαρχίδας της Oppo εκτιμάται ότι θα υπάρχει ο αισθητήρας Sony IMX766, στα 50 Megapixel με μέγεθος 1.5 ίντσας, τόσο για την κύρια κάμερα όσο και για τον ευρυγώνιο φακό, ο οποίος θα είναι επίσης στα 50 Megapixel. Το camera setup θα είναι τετραπλό στο πίσω μέρος, με έναν τηλεφακό στα 13 Megapixel, καθώς και μία ακόμα κάμερα στα 3 Megapixel.

Στοιχεία της οπτικής τεχνολογίας που θα χρησιμοποιεί το νέο Oppo smartphone θα προέρχονται από την Kodak, χωρίς να μπορεί κανείς να πει με βεβαιότητα τι ακριβώς θα περιλαμβάνει αυτό. Κάποια στοιχεία του εξοπλισμού imaging που θα χρησιμοποιεί η νέα ναυαρχίδα της Oppo θα είναι δανεισμένα απευθείας από το X3 Pro, ενώ δεν έχουν γίνει γνωστές άλλες πληροφορίες που να αφορούν στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά που θα περιλαμβάνονται στον βασικό του εξοπλισμό.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό