18.4 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

H Nubia παρουσιάζει ένα gaming smartphone με οθόνη 144 Hz

Ειδήσεις Ελλάδα

To Nubia RedMagic 5G καθιστά δυσδιάκριτα τα όρια μεταξύ του gaming σε έναν υπολογιστή και σε ένα smartphone.

To νέο μοντέλο της Nubia φέρνει ενώπιον των ματιών του κατόχου του ρυθμό ανανέωσης οθόνης που θα ζήλευε και μία διάταξη desktop gaming, αφού εδώ γίνεται λόγος για συχνότητα ανανέωσης των εικόνων στην οθόνη του smartphone στα 144 Hz. Είναι προφανές ότι κάτι τέτοιο μπορεί να αποτελέσει εμφανές πλεονέκτημα στις σκηνές έντονης δράσης σε περιβάλλον παιχνιδιού.

Η οθόνη του Nubia RedMagic 5G έχει διαγώνιο 6.65 ιντσών, με ανάλυση 1080×2340 pixels, 387.5 ppi και μέγιστη φωτεινότητα 600 nits. Στο εσωτερικό του βρίσκεται ο Qualcomm Snapdragon 865, ενώ η μνήμη RAM μπορεί να φτάνει έως και τα 12 GB. Ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος είναι στα 256 GB και μάλιστα η αποθήκευση μπορεί να γίνεται με μεγάλη ταχύτητα. Με μεγάλη ταχύτητα γίνεται και η φόρτιση της μπαταρίας που έχει συνολική χωρητικότητα 4500 mAh.

Εκτός από τις gaming λειτουργίες, υπάρχουν και εκείνες στις οποίες θα κληθεί να αντεπεξέλθει το εν λόγω smartphone, ως τυπικό κινητό τηλέφωνο, επομένως στο πίσω μέρος υπάρχει τριπλό setup κάμερας με κύριο αισθητήρα στα 64 Megapixel, ενώ η selfie camera στο μπροστινό μέρος έχει αισθητήρα 8 Megapixel. Οι τιμές του νέου μοντέλου θα ξεκινούν από τα 580 ευρώ περίπου για το μοντέλο με την μνήμη RAM των 8 GB και τα 128 GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου, ενώ 100 ευρώ παραπάνω θα είναι η τιμή του πιο καλά εξοπλισμένου μοντέλου.

Το Nubia RedMagic 5G, όπως μαρτυρεί, άλλωστε και το όνομά του, θα είναι ένα Android 10 smartphone με δυνατότητα λειτουργίας σε δίκτυα 5G. Η έναρξη της εμπορικής του διάθεσης είναι προγραμματισμένη για τα τέλη του Απριλίου σε Βόρεια Αμερική και Ασία. Μέχρι τη στιγμή που γράφονταν αυτές οι γραμμές δεν είχε γίνει γνωστό εάν θα ερχόταν η συσκευή και στην Ευρώπη, αλλά κάτι τέτοιο θεωρείται εξαιρετικά πιθανό.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό