12 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

H Nissan παύει τις πωλήσεις του αυτόματου Z, εξαιτίας προβλήματος

Ειδήσεις Ελλάδα

To λανσάρισμα του Nissan Z στις ΗΠΑ καθυστέρησε αρκετούς μήνες εξαιτίας των προβλημάτων στην αλυσίδα εφοδιασμού, με τους πρώτους πελάτες της ιαπωνικής εταιρίας να παραλαμβάνουν το νέο τους sport μοντέλο το καλοκαίρι του τρέχοντος έτους.
Ωστόσο, σήμερα η Nissan εξέδωσε εντολή διακοπής των πωλήσεων αλλά και παύση των παραδόσεων των Z που είναι εξοπλισμένα με το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων εννέα σχέσεων. Ο λόγος είναι ένα πρόβλημα σε αυτό και η πιθανή κύλιση του αυτοκινήτου όταν είναι επιλεγμένο το P(ark).

Το αυτοκίνητο διαθέτει το ίδιο αυτόματο κιβώτιο με μετατροπέα ροπής της Jatco που τοποθετεί η Nissan στα Frontier και Titan, με ορισμένα εξ αυτών να έχουν ήδη εμφανίσει προβλήματα, με την εταιρία να ανακαλεί 203.223 pickup της. Τώρα η Nissan εκδίδει ανάκληση και για το Z για τον ίδιο λόγο.
Επιπλέον, φαίνεται ότι δεν υπάρχει επί του παρόντος διαθέσιμη λύση για το πρόβλημα, πράγμα που σημαίνει ότι η παύση στις παραδόσεις μπορεί να διαρκέσει αρκετές εβδομάδες. Η Nissan αναφέρει ότι το κιβώτιο μπορεί να έχει χαλαρές ανοχές στην κατασκευή των εξαρτημάτων του.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό