35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

H Mustang GTD ετοιμάζεται για μεγάλο ρεκόρ στο Nurburgring (Video)

Ειδήσεις Ελλάδα

H Mustang GTD αποτελεί την κορύφωση του ιστορικού μοντέλου της εταιρείας και ετοιμάζεται για μεγάλα πράγματα.

Η Ford ελπίζει να πετύχει ένα γύρο κάτω από επτά λεπτά με τη GTD, η οποίο βασίζεται στη GT3.

Όταν η έκδοση για δρόμο του Mustang GT3 παρουσιάστηκε, η Ford δεν έκρυψε την πρόθεσή της να κάνει ένα πολύ γρήγορο χρόνο γύρου στο Nurburgring.

Η αυτοκινητοβιομηχανία πιστεύει ότι το GTD μπορεί να κάνει τον γύρο του Nordschielfe σε λιγότερο από 7 λεπτά, και οι δοκιμές είναι ήδη υπό εξέλιξη ενόψει μιας επίσημης προσπάθειας αργότερα φέτος.

Το CarSpyMedia δημοσίευσε ένα βίντεο από διάφορα σημεία της πίστας, και ακόμα και σε αυτό το πρώιμο στάδιο, η απόδοση του αυτοκινήτου στις στροφές είναι εντυπωσιακή.

Η GTD φαίνεται να είναι πολύ σταθερή και να διατηρεί υψηλή ταχύτητα και πρόσφυση καθώς περνάει από τις στροφές, ενώ ο ήχος του κινητήρα είναι απλά θεϊκός για τους λάτρεις των παραδοσιακών μοτέρ.

Υπάρχουν πάνω από 800 ίπποι κάτω από το καπό, που κινούν τους πίσω τροχούς μέσω ενός οκτάταχυτου διπλού συμπλέκτη προσφέροντας στη Mustang μια σχεδόν 50/50 κατανομή βάρους.

Με εκτιμώμενη τιμή κοντά στις 300.000 ευρώ, είναι πολύ ακριβότερη από οποιοδήποτε άλλη Mustang στην ιστορία.

Αλλά, αν καταφέρει να κάνει τον γύρο του κάτω από επτά λεπτά, θα είναι το γρηγορότερο Αμερικανικό παραγωγής αυτοκίνητο που έχει κάνει ποτέ γύρο στο Nurburgring.

Αυτό θα το τοποθετήσει επίσης ανάμεσα στα πιο γρήγορα παραγωγής αυτοκινήτων στον κόσμο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό