14.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

H Motorola φέρνει 5G και stylus στο λαό

Ειδήσεις Ελλάδα

Με ενδεικτική τιμή 399 δολαρίων στις ΗΠΑ, η Motorola δημιουργεί ένα δελεαστικό πακέτο εμπορικά με το νέο Moto G Stylus 5G. Το πακέτο περιλαμβάνει αρκετά… καλούδια, κάτι που σχολιάστηκε ήδη θετικά στις ΗΠΑ όπου και θα κυκλοφορήσει από τις 14 Ιουνίου και έπειτα.

Εκτός από την παρουσία του 5G και του stylus, το Moto G Stylus 5G προσφέρει μία οθόνη LCD με ανάλυση Full HD στις 6.8 ίντσες, επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 480 5G, μνήμη RAM 6 GB και εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 256 GB. Μέσα στη συσκευασία υπάρχει ο φορτιστής των 10 W, ενώ η χωρητικότητα της μπαταρίας του είναι 5000 mAh.

Στο θέμα της φωτογράφισης τώρα, στην πίσω πλευρά υπάρχει μία κύρια κάμερα των 48 Megapixel (f/1.7), μαζί με μία ultra wide των 8 Megapixel (f/2.2), μία κάμερα 5 Megapixel για macro λήψεις και ένας αισθητήρας βάθους στα 2 Megapixel. H selfie camera των 16 Megapixel βρίσκεται ως punch hole στα αριστερά της οθόνης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχει μόνο μία χρωματική επιλογή διαθέσιμη, η Cosmic Emerald, όπως την ονομάζει η Motorola, ενώ το λειτουργικό σύστημα είναι το Android 11.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό