15.6 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

H LG Innotek θα το προμηθεύσει με περισκοπική κάμερα

Ειδήσεις Ελλάδα

Πληροφορίες θέλουν την LG Innotek να αναπτύσσει μία folded (περισκοπική) κάμερα για το μελλοντικό iPhone που θα έρθει το 2022 ή το 2023. Η τεχνολογία που θα έχει η κάμερα με τηλεφακό αυτή θα είναι όμοια με τη λογική ενός περισκοπίου.

Η λογική της LG Innotek είναι να τοποθετεί κάθετα και όχι οριζόντια τον φακό για τη ρύθμιση της εστίασης, σε αντίθεση με τα περισσότερα συστήματα που ο φακός και ο αισθητήρας είναι τοποθετημένοι ο ένας πίσω από τον άλλο, στην κλασική οριζόντια διάταξη. Το πλεονέκτημα της μεθόδου που προτείνει η LG Innotek για το μελλοντικό iPhone είναι η καλύτερη ρύθμιση του εστιακού βάθους και η μεγαλύτερη δυνατότητα οπτικού zoom που μπορεί να φτάσει μέχρι και το 10x.

Ένα ακόμα πλεονέκτημα είναι ότι ο τηλεφακός δεν απαιτεί το σχεδιασμό μεγάλου όγκου, αφήνοντας μεγαλύτερη ελευθερία στον κατασκευαστή. Η περισκοπική διάταξη της κάμερας του iPhone εκτιμάται ότι θα κάνει την εμφάνισή της εντός του 2022, ίσως και του 2023, χωρίς να μπορούμε να πούμε πότε ακριβώς θα είναι έτοιμο να παρουσιαστεί.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό