16.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

H Lexus ετοιμάζει ένα ακόμα πιο μικρό και φθηνό SUV;

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι φήμες οργιάζουν ότι η Lexus είναι αποφασισμένη να μπει στην κατηγορία των compact SUV. Και για να γίνει αυτό θα χρησιμοποιήσει ως βάση το νέο Toyota Yaris Cross.
H είδηση έρχεται από περιοδικό της Ιαπωνίας, το οποίο υποστηρίζει ότι το μικρό αυτό crossover θα μπει κάτω από το UX και θα χρησιμοποιεί την πλατφόρμα GA-Β της εταιρίας.
Θα πωλείται μάλιστα και στις ίδιες αγορές όπως και το Toyota Yaris Cross, δηλαδή στην Ευρώπη, την Ιαπωνία και την Αυστραλία.
Η κινητήρα μονάδα σύμφωνα με το δημοσίευμα θα είναι ο ίδιος ο 1.5 του Υaris με το γνωστό υβριδικό σύστημα.
Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγονται τέτοιες φήμες για ένα μικρό και φθηνό SUV από την Lexus. Πριν από ένα χρόνο είχε ακουστεί κάτι για ένα νέο μοντέλο με την ονομασία LBX. Ενώ παλαιότερα είχε κυκλοφορήσει η πληροφορία ότι η Lexus ετοιμάζει το δικό της μικρό crossover με τιμή που σε κάποιες αγορές δεν θα ξεπερνά τα 25.000 ευρώ.
Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και SUV; Μένει να δούμε ποιές από όλες αυτές τις φήμες έχουν κάποια βάση, αν και η κατηγορία αυτή είναι η κότα που γεννά τα χρυσά αυγά και σίγουρα κάθε εταιρία θα ήθελε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο να βρίσκεται εκεί.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό