33.5 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

H Koenigsegg ειδοποίησε τους κατόχους Jesko να μην τα οδηγούν

Ειδήσεις Ελλάδα

Η είδηση ότι ένα Koenigsegg Jesko κάηκε ολοσχερώς στην Ελλάδα κατά τη διάρκεια του «6to6 Europe Tour 2024» έκανε τον γύρο του κόσμου.

Ευτυχώς, ο οδηγός και ο συνοδηγός βγήκαν αλώβητοι. Το περιστατικό διαδόθηκε γρήγορα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έφτασε στα αυτοκινητιστικά νέα της Ελλάδας μέσα σε μία ώρα.

Το συγκεκριμένο Jesko είχε παραδοθεί μόλις λίγες εβδομάδες πριν στον Ισπανό ιδιοκτήτη του από την αντιπροσωπεία Carage στην Ελβετία και είχε διανύσει μόλις 200 χιλιόμετρα.

Ήταν μια ειδική έκδοση “NÜR Edition” με εξωτερικό φινίρισμα σε Koenigsegg Naked Carbon (KNC) και χρυσές λεπτομέρειες.

Μέχρι σήμερα, η Koenigsegg έχει παραδώσει 28 Jesko παγκοσμίως, με άλλα 14 να ετοιμάζονται για παράδοση, ενώ η παραγωγή θα ολοκληρωθεί με 125 μονάδες.

Σε ένα email προς τους ιδιοκτήτες, η εταιρεία ανέφερε ότι η αιτία του περιστατικού είναι άγνωστη και συνέστησε στους ιδιοκτήτες να μην οδηγούν τα αυτοκίνητά τους μέχρι να κατανοηθεί η κατάσταση.

Η υψηλή θερμοκρασία των 40°C στην Ελλάδα ίσως έπαιξε ρόλο.

Τα καμένα συντρίμμια του Jesko μεταφέρονται στο εργοστάσιο της Koenigsegg στην Ängelholm της Σουηδίας, όπου οι μηχανικοί θα ερευνήσουν την αιτία του περιστατικού και θα επιλύσουν τυχόν προβλήματα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό