15.6 C
Athens
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024

H Kaia Gerber μας δείχνει πώς να φορέσουμε το μαύρο το καλοκαίρι

Ειδήσεις Ελλάδα

Ένας από τους βασικούς λόγους που το μαύρο υποτίθεται πως δεν λειτουργεί για το καλοκαίρι είναι γιατί επικρατεί το γεγονός ότι τα σκουρόχρωμα ρούχα, και κυρίως το μαύρο, προσελκύουν περισσότερο τη ζέστη, τις υψηλότερες θερμοκρασίες. Για τους περισσότερους λοιπόν, είναι σχεδόν φυσική η αποφυγή ενός all black outfit το καλοκαίρι. Με τις ιδανικές επιλογές όμως το μαύρο χρώμα μπορεί να εναρμονιστεί απόλυτα στην καλοκαιρινή σας αισθητική.

Το κλειδί είναι να συνδυάζετε ενδιαφέρουσες υφές και να επιλέγετε κομμάτια με μινιμαλιστικές γραμμές. Την περασμένη Παρασκευή, η Kaia Gerber απέδειξε ακριβώς αυτό όταν εμφανίστηκε με ένα ρομαντικό μαύρο φόρεμα από το brand DOEN.

Το βαμβακερό της φόρεμα διέθετε μια λαιμόκοψη με μια παιχνιδιάρικη keyhole λεπτομέρεια, καθώς και ένα μπούστο με λεπτομέρειες από σούρες, κοντά φουσκωτά μανίκια και μια φούστα σε γραμμή Α.

Η Gerber το συνδύασε με ένα ζευγάρι μαύρα γυαλιά ηλίου και πρόσθεσε μια παριζιάνικη πινελιά στην εμφάνισή της με μαύρες δερμάτινες μπαλαρίνες. Μια μεγάλη μαύρη τσάντα και ένα ζευγάρι ενσύρματα ακουστικά ολοκλήρωσαν το look.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό